De foarte multe ori.se intampla asta.si mie mi s`a intamplat am incercat sa uit pentru ca stiam ca este fara rost. dupa 2 luni aprox.am uitat cat de cat de el apoi intr-o zi m`am dus la plaja.era si el acolo.eu nu ma asteptam sa vina la mine.si exact cand mie imi trecu`se faza cu el. a venit, am vorbit si am aflt ca vroia sa fie cu mine. Stai linistita mereu se intoarce roata. poate acum iti e greu si te inteleg perfect. dar vei depasi momentul cu siguranta.stiu ca daca iti zic "sunt atatia baieti pe planeta asta" nu te ajut cu nimic ca tu tot la el ti.
Sa stii ca ma intreb si eu acelasi lucru, o mult dar nu ma vede, desi i-am zis...
Dragostea presupune doua suflete.Si nu te poti indragosti de cineva doar pentru ca acesta te iubeste.Mai trebuie si altceva... Poate ca persoana care este obiectul adoratiei tale nici nu stie ce simti.Intr-o varianta optima ar trebui sa-i spui, si apoi sa vedeti cum va merge! Dar dragoste cu sila nu se poate!
" Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu? Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva" a zis Rainer Maria Rilke.
Pentru ca asa se intampla de cele mai multe ori, insa daca dragostea e chiar atat de mare, cu siguranta veti fii impreuna, caci asa e menit, insa daca nu, sa nu fii trista ca nu te iubeste, pur si simplu obisnuieste-te cu ideea ca asa vrea D-zeu, voi aveti probabil o alta soarta... a si inca ceva, principiul pe care ma bazez eu intotdeauna:''O dragoste atat de mare este imposibila daca nu e transmisa reciproc!'' sper ca ti-am fost de ajutor
bye! ai grija de tine;-) :-)