| monikdragutza a întrebat:

Cand lumea ta se prabuseste si nu mai ai pentru ce sa traiesti, cand toti ti'au intors spatelele si te'au lasat pe dinafara, cand baietii isi bat joc de tine nimic nu merge asa cum vrei, cand cineva te baga in seama doar din interes, cand ai vrea sa o iei la fuga fara sa iti pese de nimic, cand tipul pe care il placi nici nu stie ca existi, cand zilnic te certi cu parintii si toti cei dragi te'au parasit ce mai poti face?:-

Răspuns Câştigător
| dyabolic a răspuns:

Sa ridici capul si sa mergi inainte! Mie mi-a murit tatal acum 7 ani si din fata rasfatata care eram, m-am lovit de necazurile vietii, fara bani fara job prietenii m-au parasit ca nu mai aveam bani, o mama bolnava si rude avare. Nu depinzi de nimeni, invata vezi-ti de viata invata sa-ti croiesti drum fara ajutorul nimanui. Nu ai nevoie sa-ti zica nimeni ca esti buna, frumoasa, desteapta etc. Cei care au interes. da le ignor si mergi mai departe. In viata te lovesti de necazuri mari, trebuie sa inveti sa le tii piept!

3 răspunsuri:
| LaRiiuU a răspuns:

Da este o perioada care eu cred ca toti o avem. In schimb eu am trecut prin ea cu muzica. Nu stiu daca o sa-ti fie de folos, dar pe mine m-a ajutat cand nimeni n-a facut-o. Cand ascultam ultimele melodii incercam sa ma pun in locul la baieti si sa iau viata la misto. Sper sa te ajute si pe tine:* Fii sigura ca este o etapa de care vei trece cu bine.

PINK - SO WHAT
PINK - SOBER
PINK - FUNHOUSE
PINK - FUCKIN` PERFECT
PINK - RAISE YOUR GLASS
OMBLADON - CHEIA DE SUB PRES
PUYA & LAURA - VIATA NOUA
SPIKE & GUESS WHO - TU
BUG MAFIA - HOTELURI
PARAZITII - DIN COLTUL BLOCULUI
PARAZITII - MESAJ PENTRU EUROPA

| Lexiiii a răspuns:

Sa speri ca o sa fie bine de acum in colo. Well toata lumea mai are momente si zile proaste! Stai chill nu o sa fie in fiecare zi asa. Trebuie numai sa gasesti oameni "aceia" care sa iti fie mereu alaturi si sa te aprecieze. Incearca sa o scoti la capat, sa gandesti pozitiv in primul rand.
Sunt pe lume lucruri mai rele decat asta. Si daca acel tip nu te place, inseamna ca nu stie ce tipa grozava esti!winking
Nici nu iti merita atentia! O sa gasesti baiatul ala care o sa merite absolut tot ce ii oferi. Si cu parintii toata lumea se cearta! Capul sus!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poţi să îţi reconstruieşti lumea,să trăieşti pentru tine şi pentru că nu trebuie să mori pentru nimeni,trebuie să nu îţi întorci tu spatele,trebuie să fii tare, să crezi în tine, să te iubeşti, băieţii sunt băieţi iar fetele sunt fete, nu mai băga în seamă pe acei băieţi care te fac să te simţi aşa, nu permite unora care nu ştiu inima ta să te dărâme.Lucrurile nu merg aşa cum vrem noi iar atunci când merg nu te gândi că va fi aşa mereu, fii pregătită.Tu nu ai băgat pe nimeni în seamă niciodată, doar din interes? Eşti sigură? Sigur nu ai făcut un lucru doar pentru că aveai de câştigat? Ieşi afară, ia-o la fugă şi ţipă cât poţi de tare faptul că nu îţi pasă de nimic pentru că altfel nu ai cum să nu îţi pese.Chiar şi acum, când ai pus întrebarea aici, îţi pasă de ceva. Tipul ăla pe care tu îl placi nu ştie că exişti pentru că nu i-ai spus asta.Problemele între părinţi şi copiii nu încetează,de asta trebuie să laşi şi tu de la tine,pentru că ai tăi sunt mai în vârstă şi toţi trecem prin viaţă,caută să ajungi la un acord cu ei iar dacă nu se poate încearcă să respecţi cuvântul lor atât timp cât simţi că te respecţi şi pe tine.Cei dragi se vor întoarce iar de nu,nu au fost aşa dragi precum ai crezut. Poţi să ai răbdare, să ierţi şi să ceri iertare, să te gândeşti că la urmă rămâne familia în viaţa ta şi că omul e capabil să dea în cap pentru orice dar familia ta, mama ta şi tatăl tău, fie ei cât de exigenţi se gândesc la tine, că pe tine te au şi tu pe ei.Nu te depărta de ei şi nu lăsa nimic să te depărteze.Alungă gândurile rele şi iubeşte-te!