| ~_~fericire.in.rate~_~ a întrebat:

Cand ma cert cu cineva, in cazul meu parintii simt nevoia a fac ceva "ilegal" fiindca{gandesc eu} in felul acesta ma razbun pe respectiviistraight face.
Acum m-am certat cu mama din cauza surorilor ei cu acre m-am certat in urma cu 3 saptamani si ieri s-a certat si mama cu ele, dar nu din cauza ca mi-a luat apararea ci din "n" motive.Si razbunarea asta a mea consta in a-mi face rau mie, ma apuc de fumat, plec cu prrietenul meu oriunde, chiulesc mai des.Stiu,poate am un caracter infect dar simt nevoia sa ma eliberez de stres facand ceva rau.Este ceva normal?
Eu sunt constienta de ceea ce fac, dar cum sa nu ma mai prostesc?

5 răspunsuri:
| sonya69 a răspuns:

Pai gandeste logik. dc sa te consumi tu pentru altii? mai rau iti faci tie. cu prietenu e ok sa pleci si sa te descarci dar nu sa te apuci de fumat sau altele. descarcate intr-un mod mai bun ...iesiprin parca sau ceva de genu'. vb cu prietena cea mai buna despre asta...

| petria a răspuns:

Aceasi chestie faceam si eu dar am intalnit pe cineva care mi-a dat un sfat si care nici in ziua de azi nu-l uit:,, decat sa te distrugi pe tine mai bine i-a o perna si dai in ea pana simti ca nu mai ai nici o vlaga,, stiu ca poate suna copilaresc sau caraghios dar crede-ma ca eu ma simt f usurata dupa ce distrug o perna:p.pana acum am batut la perne de nu mai am nici una-n casalaughing

| dulcik a răspuns:

Pt ca pui la inima toate necazurile si suferintele provocate de altii. Ceea ce faci e un lucru rau iar mai tarziu o sa iti para rau ca ai facut chestiile astea.Numai pune la inima ceea ce se intampla, fii neutra in probleme si gata. Dc sa te distrugi pentru altii? Nu se merita sa stii.

| Bacemi a răspuns:

Niciodata nu am facut asa ceva. E drept ca uneori m-am gandit sa nu invat la zi o scoala ca sa iau doar 3 si sa imi stric media ca sa pot da vina pe ei sau alte situatii. Mi-am dat seama repede insa ca e o tampenie si ca trebuie sa dau dovada de maturitate. E drept ca uneori te mai certi cu lumea dar nu rezolvi nimic daca dai inainte tot cu inconstienta. Incerci sa intelegi unde ai gresit chiar daca nu te poti schimba de pe o zi pe alta. Ai putea sa te pedepsesti singura atunci cand gresesti si sa ii faci pe ceilalti sa inteleaga ca ai inteles ca ai gresit si ca vei fi mai atenta pe viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu.si eu ma gandesc la chestiile astea. dar te gandesti ca dupa aia tot tu iti dai cu capul de pereti ca ai facut chestiile astea.Intr`un fel ai dreaptate ca trebuie sa te calmezi sau na`. sa-ti treaca. dar incearca sa faci altceva.mergi in parc pe o banca si te relaxezi tu singura gandindu`te la o solutie pentru a rezolva asta.sau daca nu ceri ajutorul cuiva.prietenului tau. sau prietenei tale cele mai bune.