Imi gasesc alta ocupatie...adica daca sunt intr-un grup in care toti vorbesc si eu nu`s bagata in seama, ori ma bag eu ori fac altceva.
Ma duc la iei si le zic : - Ba firatai dracu de ca nu ma baga nmn in seama k vam fc?
eu asa as face dar niciodata nu am fost ignorat deoarece vorbesc ca moara stricata pana maine vb cu oricine daca vrea daca vrei
Daca sunt intr-un grup si nimeni nu ma baga in seama...la un moment dat cineva tot ma baga in seama tot timpul asa se intampla
Cand nu te baga nimeni in seama inseamna ca ori ai gresit cu ceva fata de acele persoane ori nu te aflii printre persoanele potrivite. Cauta prieteni cu aceleasi preocupari ca ale tale si atunci nu vei mai intalni aceasta dilema. Daca totusi crezi ca te aflii printre persoanele potrivite, iar acestea nu te baga in seama atunci prinde curaj si fa tu primul pas si vezi ce se intampla.
Succes!
Mereu exista o persoana care ma baga in seama
Daca vreau mai multa atentzie ma pefac trista
Dar nici asa nu e bine ca nu vreau sa fiu in centru atenziei
Sti faza aia...Prefa'te ca esti trist si bucura'te de lisite .nu este adevarat
Si daca nu te baga nieni in seama dc nu ii bagi thu in seama
xoxo
by zui
Depinde de context, de locul in care ma aflu, de persoanele care nu ma baga in seama. Exemplu:daca sotul e suparat pe mine si nu vrea sa ma bage in seama il pupacesc si il gadil pana ii trece supararea.) iar in rest, fiind vorba de alte persoane si alte situatii...nu ii bag nici eu in seama, sunt convinsa ca indiferenta doare cel mai tare.
Pei daca nu te baga nimeni in seama nu mai bagi nici tu pe nimeni in seama cuie. dragutzu