| Hkknj a întrebat:

Cand o fata vorbește cu mai multi băieți și da like pe Facebook... poti sa ai o relatie cu ea?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde și ce vorbește că și eu vorbesc deși am iubit dar dacă simt că se dau la mine opresc contactul.
Iar like-uri dau la cunoscuți sau la necunoscuți dacă-mi place poza

| RAY a răspuns:

Ce persoane misogine, desi fetele sunt tarfe pentru ca primesc like urii laughing deci daca tu ai o iubita o consideri sclava ta, ce mentalitate misogini

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

laughing))) cati ani ai, de curios.
Pai cine ii interzice sa nu vorbeasca cu alti baieti? E prizoniera? De altfel cine ii interzice sa nu dea like? Fata face ce vrea. Normal ca poti avea o relatie cu ea. Nu astea sunt intrebarile pe care ar trebui sa ti le puinin legatura cu ea.

| Andreeush a răspuns:

În privința like-urilor nu ar fi o problemă, un like nu înseamnă mare lucru, nu înseamnă că ai vreo treabă cu acea persoană, doar apreciezi o poză.
Dacă fata respectivă vorbește cu mai mulți băieți atunci nu poți fi sigur că va fi sinceră cu tine.
Oricum depinde și de ce fel de persoană este, cât de sociabilă e cu cei din jur.

| Hkknj explică (pentru Andreeush):

E cam sociabilă...

| Andreeush a răspuns (pentru Hkknj):

Depinde și cât de sociabilă este și în ce mod.

| EternalTsukuyomi92 a răspuns:

Like-uri nu reprezinta absolut nimic.
In schimb, daca e o usuratica ce vorbeste cu toti, si prin "vorbit" vreau sa spun flirteaza, nu doar vorbeste, atunci cu siguranta nu vei reusi nimic serios cu ea. Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina, zice o vorba din popor.

| Hkknj explică (pentru EternalTsukuyomi92):

Like ador pl me. Plus ca îi scrie multi baieti si ea îi cam raspunde.si am observat lucrul acesta si m-a deranjat.