| bluesky a întrebat:

Cand o persoana iti da beep inseamna ca trebuie sa il/o suni, sau cum?

Răspuns Câştigător
| mariutza a răspuns:

Poi ori iti da beep sa il suni inapoi ca probabil nu are credit, ori iti da beep asa numa ca nu avea ce face sau daca ii un prieten sa vada ca se gandeste la tine

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna nu este educata si nu are nici bani!

| sorin a răspuns:

Inseamna ca nu are credithee hee

| alisalisa a răspuns:

Depinde:
se poate sa vrea sa te sune si nu are bani (sa il suni inapoi)
se poate sa se tina doar de glume

| DarQueen a răspuns:

E beton intrebarea, te felicit! M-am distrat de minune. Paidaca vrei, poti sa il/o suni, sau sa astepti sa te sune.

| Arthur a răspuns:

Vezi daca nu ti-a legat telefonul la vreun dispozitiv exploziv. Verifica!hee hee tongue

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Uneori da. uneori poate iti da sa vezi ca ii pasa de tine.intreaba si tu acea persoana de ce ti-a dat beep.si ce trebuie sa faci. mie cand cineva imi da beep.il sun sa vad ce elaughing

| noname_6708 a răspuns:

Pai nu are ce face akas...

| viatadecacatt a răspuns:

1. N-are credit si vrea sa o suni
2. N-are ce face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1Vrea să îl suni pentru că e un chitros. 2Are chef de bâză şi dă beepuri la vrăjală 3 A greşit numărul şi şi-a dat seama prea târziu. Iniţial trebuie să suni înapoi, dar mai bine lasă-i să te caute, dacă ei vor să vorbească cu tine atunci care e interesult tău la urma urmei să suni înapoi. Deci beep-urile sunt ceva stupid happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De multe ori da, dar unii folosesc mesajul ala gratis "contacteaza'ma ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca de multe ori se da bipuri din plictiseala mai ales daca e de la un amic sau amica, sau pur si simplu se gandeste-te la u si zice hai sa-i dau un bip sa stie ca ma gandesc la el/eabig grin

| bety a răspuns:

Depinde. de exemplu eu aveam centi numai de bipp si am vb cu o fata cand ii dau bip odata sa ma sune si cand ii dau bip de 2 ori (inseamna ca am salutat`o)

| alyna_4639 a răspuns:

Pff. buna intrebare.eu de obicei cand imi dau beep prietenii trebuie sa'i sun. dau cand le dau eu lor.depinde.cum ne'am inteles. dar mai sunt cazuri in care ramane si fara credit sau ceva de genu.in fn.depinde

| melissa_3397 a răspuns:

Da... depinde tongue daca e o persoana cunoscuata tie probabil ca asteapta sa il? o suni dar daca nu... ori greseala ori lipsa de preocuparelaughing)winking

| Antonimu a răspuns:

...sau isi bate joc de un fraier thinking

| criss:) a răspuns:

Poate are nevoie de ceva si nu are credit, poate iti da beep din plictisealahappy

| ριтʏcнα a răspuns:

Exista mai multe situatiii:-atunci cand persoana respectiva nu mai are foarte mult credit si asteapta ca tu sa il suni
-ori atunci cand o persoana (necunoscuta tie) (nu atunci cand nu cunosti nr de tel, ci pers) vrea sa faca misto de tine si profita ca a bagat nr la nimereala si da beep
-cand a gresit numarul
-cand a vrut sa te sune si s-a intrerupt
-cand vrea sa stie ce faci asteptand sa il suni tu

dar iti propun ceva:atunci cand cineva iti da beep nu sunta. pentru ca:daca persoana aceea are nevoie de tine sa te sune ptru ca tu nu esti obligata sa suni. cel mai bine cand primesti un beep asteapta sa te sune. ca doar ce nu moare daca conuma 3 minutzele