| KamaSutra a întrebat:

Cand o sa inceapa scoala imi este frica sa nu rada ceilalti de mine pentru ca port ochelari. I-am cumparat de curand dar ei nu stiu numai cele mai bune prietene stiu si ele nu au ras dar ceilalti sunt sigura ca vor rade. Ce sa fac? va rog, raspundeti cat mai repede. Funda pentru cel mai folositor raspuns!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,Selena! kiss
Nu ai de ce sa iti fie rusine absolut deloc.Este ceva normal, nu esti singura care poarta ochelari...incearca sa nu iei in seama vorbele celor ce te barfesc.Sunt foarte prosti. Daca vrei sa vorbim mai pe larg, poftim id-ul meu : anca_ancutsa18.
Multi pupici!

20 răspunsuri:
| KamaSutra explică:

Da,dar fetele de la mine din clasa sunt foarte rele, nici nu stii.Ar fi in stare de multe.Sunt multe care trebuie sa poarte ochelari si nu poarta ca cica nu le sta bine.

| T0T a răspuns:

Ce schimbată erai pe vremurile alea. Ce copilă erai...laughing

| KamaSutra explică (pentru T0T):

Heeey! Nu trebuie sa vezi alea!laughing

| T0T a răspuns (pentru KamaSutra):

De ce nu? Ești haioasă, și nu mai știam de ce să râd la ora asta...

Aha si razi de mine, ha?!laughing bine, bine

Erai persoana cea mai potrivită. Am zis de bine, nu de rău, să știi.

Eh.lasa ma bucur ca te-am facut sa razi.cel putin ii fac pe ceilalti sa rada daca eu n-am niciun motiv sa zambesc

De ce să nu ai măi? Eu râd, dar râd și pentru că sunt beat și nebun.
Sunt sigur că tipul ăla de care vorbeai te face cea mai fericită ființă. happy

Ce?!laughing nici nu mai stiu de cine vorbeam

Păi de ăia...Sunt mulți după câte observ, și am zis și eu așa că unul din ei ar trebui să fie...

Ba nu mai e nimeni...am renuntat sa mai cred in dragoste asa ca.happy

Nu ai făcut deloc bine...

Ba da...sad

Dacă aș face așa ceva nu aș mai avea pentru ce să trăiesc. Nimic în viață înafară de iubire nu mă poate satisface pe viitor. Găsesc viața fără acest lucru ceva inutil. Dacă nu aș crede în idealurile mele, nu aș crede nici în Dumnezeu și cel mai probabil m-aș sinucide.winking

| T0T a răspuns (pentru T0T):

**

Am fost dezamagita de prea multe ori si nu mai pot sa cred in nimeni

Treaba ta...Îmi pare rău de tine. Înainte de a-ți pune încrederea într-un băiat trebuie să fii în stare să îi vezi sufletul. Trebuie să îi observi particularitățile, trebuie să observi dacă diferă cumva de ceilalți...Și foarte greu probabil să dai greș așa. Dar voi fetele mai mult vă orientați spre bad boys și e și normal să fiți dezamăgite după.

Nu ma refeream strict la baieti si niciodata nu mi-au placut acesti bad boys

Atunci e alt tip de dezamăgire și nu ar trebui să o extinzi în alte chestii. O să vezi în viitor, că fără dragoste nu vei putea avea nici fericire. Poate vei da de bani, dar vei vedea că în cazul chestiilor materiale la un moment dat nu te vor mai mulțumi.

Stiu;-)