Fata...ciclul vine diferit la diferite pesoane. la anumite persoane ciclul poate veni mai devreme iar la unele mai tirziu.
Deci in locul tau nici nu mi-as dori. dar esti mica nu stii ce chin e cand esti pe stop. te doare burta, trebuie sa fii atenta sa nu te patezi, si multe alte chestii care le vei afla pe parcurs. e un mare chin, deci nu mai fii asa nerabdatoare menstrutia vine si la 16 ani.
Ciclul menstrual iti va veni cand organismul tau va fi pregatit si corpul suficient de dezvoltat
Eu una cred ca ar fi bine
sa nu te mai gandesti la lucruri dintr-astea poate iti va veni peste o luna sau un an sau 2 depinde cand corpul tau este pregatit sa suferea anumite transformari dar sa stii ca iti va veni trebuie sa iti faci probleme abia dupa ce faci 17 ani si tot nu ti-a venit si atunci va trebui sa apelezi la ajutorul unui ginecolog eu ti.as propune sa te duci la o femeie iti va fi mai usor sa vorbesti cu ea... sper ca sa iti fi fost de ajutor... te pup. pa
Unor fete le vine foarte repede gen 8-9 ani si altora mai tarziu 13-14-15... E diferit de la fata la fata. Fiecare are alt organism. Mie de exemplu mi-a venit prima data...cu o luna inainte sa fac 10. Deci hai sa zicem ca la 10 si am 2 colege carora acum la 14-15 ani inca nu le'a venit. N'ai de ce sa te sperii. In plus nu trebuie sa te grabesti. E mult mai comod sa nu-l ai decat sa'l ai crede-ma Asa ca nu te grabi ca va fi doar o grija in plus. Sper ca te'am ajutat
Ciclul vine diferit, depinde de corpul fetei si cat de desvoltata e. o sa-ti vina si tie curand
Pai cilul vine in diferite perioade...trebuie sa astepti ceva dar nu fi prea nerbdatoare ca nu este ceva gen "wow"
anonim_4396 întreabă: