| N@sty dream a întrebat:

Cand oare in lumea asta...va iesi soarele si pe strada mea, sa fiu si eu fericit ca multi altii? Sau ma gandesc ca poate nu mi-e dat sa ajung pana acolo si sa prind acel rasarit de soare frumos care poate ar exista si pentru mine, dar care nu l-as mai prinde din urma...

5 răspunsuri:
| dulc3'maria a răspuns:

Ce frumoase cuvinte insa dureroasecryingin aceeasi situatie sunt si eu numai ca sunt fatacrying

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta dar nu stiu in ce fel la tine ...capul sus fiecare are un destin fiecare are pe cineva pus deoparte! gandeste pozitiv fiecare avem parte de ceva bun in viata asta insa mai devreme sau mai tarziu:*
Capul sus:*

| danycsbraila a răspuns:

Raducu frate nu mai are rsot sa vb fratele meu asa e ai foarte mare dreptate sincer iti spun din toata inimia asa e mai tarziu sau mai devreme a veni totul daca daca u stai degeaba nimic ai mare dreptate si eu sunt ca voi dar nu-i nimica cu timmpul totul trece trebuie sa ai mare incredere in tine BaFTa si multa bafta la Toti ce se afla in aceasta situatie BaFTa.

| vyo a răspuns:

Nu esti nu mai tu care gandeste asa crede-ma, si eu trec prin situatia ta si eu gandesc la fel ca tine dar cred ca odata si odata o sa apara soarele si pe strada noastra. Cred ca inca nu nea venit randul, sti vorba aia'Cei din urma vor fi cei din tai'.

| N@sty dream explică:

Pff care vrei sa mai vb, poate ne mai descarcam sufletele putin cate putin...deja_vuu69 id meu daca vrea careva sa se mai descarce alaturi de mine...nu mai pot