anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand sarut un baiat pe gat trebie sa il musk?love struck

14 răspunsuri:
| alexandru_4652 a răspuns:

Nu neaparat... crede-ma ca am fost muscat de destule fete. si sincer nu a fost asa placut happy oricum baietii se excita in zona urechii gen.

| Silvia a răspuns:

Nu neapărat.

| DeeaNegrea a răspuns:

Nu trebuie. dar pentru un plus de placere poti incerca, dar nu foarte tare asa un pic sau poti de asemenea sa nu stiu cam sa explic sa faci ca o ventuzalaughing

| Rukhsandra a răspuns:

Doar daca vrei si daca nu se supara laughing
dar nu cred ca vrei sa fi "animala" si sa-l musti mai bine il saruti usor si delicathee hee) fi sigura ca o sa-i placa big grin

| Nebuneală a răspuns:

Nu! daca vrei sa i lasi semn sa stii ca e al tau si sugi de gat mai mult si se va invinetihappy nu il doare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Obligatoriu... asa scrie in manual... big grin

Elianna
| Elianna a răspuns:

De ce sa-l musti? Ce, esti vampir? Saruta-l lin pana la urechi si dupa ele, fara sa fi violenta! Asta daca vrei o reactie pozitiva de la el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa ii lasi o amintire in plus, da.

| cossmy a răspuns:

Nuuu.in nici un caz...trebuie sa il saruti, simplu, eventuali sa si "sugi", ventuze adica, intelegi tu.Chiar daca lasa semne, se simte superwinking. Adica poti sa ii faci orice vrei(si vrea) cu buzele si limba, numa fara dintibig grin

| yanny`s a răspuns:

Ce intrebarelaughing)

musca`l pana ii da sangele, va fi incantatwinking:*

| User a răspuns:

Nu. trebuie' sa-l zgarii putin cu drujba. sa fie stihl.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, este un gest urat si nepotrivit, cam ca un catel care isi marcheaza teritoriul. Putini oameni accepta astfel de gesturi, majoritatea le resping, eventual renunta la partenerul prost educat.

| BassHunter13 a răspuns:

Asculta Adela, eu nu am nimica cu tine dar am obs ca pui intrebari stupide! te rog eu daca pui ceva intrebari pui altceva nu numai ''daca il poti musca de gat''sau cum il ''exciti'' Astea nu sunt intrebari!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Musca-l calumea ca ii place

Întrebări similare