Va* (inventa )
Pai nu stiu... poate chiar o sa o inventeze unul dintre noi de aici de pe TPU... ceeeee? orice este posibil, nu?
Take care
Teleportarea este inventata de foarte mult timp de fapt ea nu este inventata este existenta Leonardo da Vinci a facut niste descoperiri dar acum sunt 2 tipuri de teleportare : masina de teleportat creata de mana omului si teleportarea cu gandul, sau prin diferite metode cum ar fi meditatia sau anumite lucruri care ajuta la ducerea acestor lucruri deci exista si a fost, si este da cum a spus si blacksoul12 exista riscul daca incerci teleportarea spirituala sa ramai blocat intr-o oglinda intr-un cristal in lucruri care sunt greu de purificat si de materializat iar daca nu crezi fa cercetari in cazuri paranormale / oculte si o sa gasesti mai multe raspunsuri la mai multe intrebari
Nu stiu! dar as vrea sa ma teleportez in timpul cand eram un pusti care nu avea nici o grija si se distra tot timpul! e frumos sa visezi!
Si eu ma intreb acelasi lucru ca si tine, dar pentru tine e nevoie mai intai sa se inventeze si un nou manual de ortografie mai usor de inteles/tinut minte.
S-a inventat dar e foarte riscanta. Poti ramane blocat in spatiu si timp. S-a inventat si mersul in timp. Dar si acesta e foarte riscant.
Poate peste cateva mi de ani pentru ca i trebuie de 1000 mai multa energie apoi trebuie sa gaseasca o cale sa poata fi descrisi exact atomi unui om si trebuie sa fie incalzirea corpului mai mare ca a soarelui pentru a se transforma in radiati dar pana la tehnologia aia mai este multa vreme
Camarasan_Tudor_2000 întreabă: