Speranta. Speranta ca totul va merge bine intr-o zi. Chiar daca nu esti genul, sfatul meu: roaga-te. O sa vezi ce bine te simti dupa. Chiar o sa iti dai seama ca cineva chiar asculta toate teoremele din capul tau. Bafta dude.
Viata intotdeauna are un rost, daca mi-a fost data trebuie sa profit de ea.
Orice om are parte si de zile bune si de zile mai putin bune, dar raul care nu omoara zideste. Asa ca nu e cazul sa disperi, cauta solutii vezi partea plina a paharului dar fi si realist. Cauta niste citate care sa te ajute zambeste mult, fa sport.
Ca sunt personae care tin la tine si care te iubesc, si ca unii sunt in spitale si se roaga sa fie bine in schimb ce altii se sinucid ca li s-au urat cu binele
Esti incapabil psihic sa ii vezi rostul! Tu vezi doar un copac, nu toata padurea.
Ca nu am ce altceva sa fac decat sa continui. E ca si cand dai proba de rezistenta la sport. E greu pe final, nu reusesti sa mai alergi atat de repede ca inainte, dar totusi trebuie sa continui indiferent cat de incet te misti.
Gandul ca daca renunti, o sa pierzi multe lucruri importante, pe care nu le vei mai putea recupera.
DRAGOSTEA
Dragostea fata de Dumnezeu
Dragostea fata de parinti
Dragostea fata de frati sau surori
Dragostea fata de copii
Dragostea fata de rude
Dragostea fata de o persoana pe care o iubesti
Dragostea fata de muzica, arta, sport, invatat, etc.
Si dragostea este doar un motiv; mai sunt un infinit de motive pentru care nu trebuie sa renunti ci trebuie sa mergi mai departe orice s-ar intampla.