Incearca sa mergi mai des indiferent de varsta pe care o vei avea. Bunica nu se stie cat va mai trai.
Cu „ceilalti" poti merge oricand.
Cel putin pana la majorat esti minor si considerat copil, deci poti merge cu usurinta paba la 18 ani, maia les ca ii poti ajuta pe bunici.
Cat despre iesitul afara o poti face in feiare weekend cateva ore, in timpul zilei.
Pana la 20 ani poti sa iesi linistit, poti sa stai pe strazi, sa cutreieri satul cu prietenii tai. Dupa 20 ani o sa devina un pic mai ciudat. Deci eu zic sa profiti de anii astia cand ai timp sa stai cu prietenii si sa faci ce vrei pentru ca la 30 ani o sa regreti
Nu exista o varsta, am aproape 17 ani si merg de 2 ori pe luna la bunicile mele.
Ma copile, nu e nimeni mai capabil decat tine sa ia decizia asta. daca tu vrei sa mergi la tara mergi la tara, daca vrei sa stai cu prietenii, stai cu prietenii, sau daca vrei sa stai in casa, stai in casa. ideea e ca, doar pentru ca unu si altul fac sau zic ceva ce pare ca " asa ar trebui sa fie" nu inseamna ca tu trebuie sa faci aidoma.
Tu esti stapanul propriei vieti, si pe masure ca cresti o sa imveti ca singura persoana de care trebuie sa asculti esti tu insuti si cei dragi tie, nu lasa cercul de prieteni sa iti dicteze drumul in viata.
si app, nu esti niciodata prea mare sa facu lucruri care te fac fericit