| caramelitamia a întrebat:

Cand sunteti tristi/triste ce faceti? incercati sa va inveseliti [de ex. sa iesiti afara ] sau sunetzi din ce in ce mai tristi si nu incercati sa faceti nimic ca sa impiedicati acest lucru? la ce va ganditi cand va cuprinde tistretea? dati vina pe altii, sau va invinuiti pe voi insiva?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Cand sunt trista, nu prea fug de sentimentul asta, iesind sau facand altceva. Ma gandesc la motivele pentru care m-am intristat. Daca e legat de o discutie cu cineva, incerc sa o lamuresc; daca e legat de ceva ce am gresit, incerc sa indrept si tot asa. Dupa ce rezolv motivele, trece si tristetea. Daca e doar o stare de melancolie, stau in ea pana se consuma, o traiesc, apoi ma apuc de altceva. Sa fii in contact cu tine inseamna si atunci cand ai stari mai neplacute. Asa te cunosti mai bine, stii ce te intristeaza, cum, ce simti, ce poti face etc.

12 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Sun cativa prieteni mai apropiati si iesim pe afara; asa pot sa discut cu ei problema ce ma framanta si eventual sa primesc niste sfaturi. Sau daca nu am cu cine sa ies scriu in jurnal ce ma nemultumeste si imi concentrez atentia pe o carte, un joc pe calc, o melodie faina ca sa uit.

| caramelitamia explică:

Foarte interesante raspunsurile!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ascult muzica in surdina.imi face bine, ma relaxeaza, imi da o stare de bine.si apoi, incetul cu incetul, imi revin, pun o muzica mai ritmata, ridic volulmul, mai si dansez din cand in cand...intr-un final ajung la concluzia ca trebuie sa am rabdare, timpul le va rezolva pe toate.

auran
| auran a răspuns:

Ascult muzica... uneori mai dansez sau plang...

| JustMeFlory a răspuns:

De obicei cand sunt trista...plang! Si ma gandesc de ce s-a ajuns aici si incerc sa rezolv problemahappyDupa care imi gasesc altceva de facut, ascult muzica, ies la cumparaturi, ies sa mananc ceva cu prietenele si sa mai stam la o barfa!happy

| bugmafia a răspuns:

Inainte atunci cand eram trist ascultam muzica trista, sufeream in tacere dar imi faceam numa rau, deci am ajuns la concluzia ca nu merita.fiecare minut e pretios si nimeni nu-ti va da timpul pierdut inapoi. de atunci cand sunt trist, imi caut ceva de lucru sa mai uit de tristete si daca nu e nimic serios uit, daca nu dureaza mai mult pana imi trece dar cel mai bine uiti vorbind cu persoana iubita si calatorind, atunci uiti de toate, bine inteles cu un anturaj ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi găsesc o ocupație care știu că-mi face draci și uit de tristețe. big grin

| juno a răspuns:

Cand sunt trista, primul lucru e sa ma descarc la prietenele mele. De fiecare data ma simt mai bine pe urma, plus ca o mai sting si cu un pahar de ceva, apoi imi reiau discutiile normale. Si gata... Nu`mi petrec prea multe ore din viata fiind trista, si ma bucur pentru asta big grin.

| Antrax a răspuns:

Imprasti tot pana cand in camera e un dezastru asa ma descarc si pana ma calmez cu totul am si curatat camera.

| anomise a răspuns:

Incerc sa nu ma gandesc prea mult la ce imi creaza sentimentul de tristete si pun muzica stau p net fac un dus ies afara ma joc cu catelul.Trebuie sa faci totul ce te distrage de la gandurile negative si always think positve xo

| Iulia_2191 a răspuns:

Cand sunt trista, stau undeva singura, ascult muzica slow si ma descarc gandindu`ma la ce se putea face sau pur si simplu plang.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand sunt trista nu fac altceva decat sa plang... Din pacate. Stiu ca nu e asa de bine, dar nu ma pot abtine...

Întrebări similare