Buna AnnY. Iti v'a fi enorm de greu sa uiti prima iubire, dar timpul le vindeca pe toate. Toti trecem prin ce treci tu, stai linistita v'a fi bine. Luna asta v'a fi un pic mai grea, dar va trece. Nu toti baietii sunt asa. Cei care fac cum au facut fostul tau prieten nu stiu ce inseamna sa iubesti cu adevarat. Pentru ei e o joaca, de asta e bine sa cunosti bine persoana de langa tine inainte de orice. Unii nu stiu sa respecte o fata, iar schimbarea ''sosetei'' e un lucru simplu pentru ei. O sa treaca, incearca sa nu te mai gandesti la el, nu merita .
Dragutza nu merita sa suferi dupa cineva care nu stie sa pretuiasca.stiu ca in momentul in care citesti spui cceva ingenu"tie usor sa vorbesti"se poate spune si asa dar am trecut prin asta nu e usor deloc este naspa sentimentul eu amavut satisfactia ca acea fata si-a batut joc de el...macar dar nu sa comparat cu ce a facut el infine era vorba despre tine acum esti in faza princare ai incerca sa faci orice sail aduci inapoi vezi cumfaci sa nu reusesti nu iti va fi bine deloc.pentru a mai uita putin fa lucruri placute tie plimbate citeste ceva stai cu prietenii tai stiu eu dar sa eviti locurile care iti amintesc de el pentru o vreme.cuputin noroc totul va fi bine ai sa vezi bafta
Majoritatea asa is, si sa-l uiti trebuie tu sa intelegi ca ii mai bine sa-l uiti din moment ce el vrea pe alta... ai putea sa te razi de el si sa te dai la unul mai bun ca el ca sa ii fie ciuda , sau sa iti gasesti tu unu la care sa tii, de care sa iti placa.si sa incerci chiar daca nu l-ai uitat pe asta o sa il uiti in timp. :*