anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand te simti bun de nimic, singur, trist. ce faci?

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mai daca esti bun de nimic inseamna ca totusi esti bun de ceva.Eu,fac haz de necaz.Rad singura. Uneori ma gandesc daca nu sunt semne de nebunie.Nu mai am mult pana la:"Da halatul, halatul cat costa"laughing

| Libelle a răspuns:

Ascult muzica trista si stau la caldura...

| Deniisze a răspuns:

Stau...
Ascult muzica care sa ma intristeze si mai tare...
Dar foarte rar mi se intampla...
In rest e numai veselie big grin

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Stau singura in kamera mea, in liniste, si askult muzicaa trista care imi alina durerea.

| Selena54 a răspuns:

Intru pe TPU, incerc sa ajut niste oameni sau ii rog sa ma ajute ei pe mine si daca nu imi trece supararea ascult niste melodii care ma fac si mai trista, cateodata mai dau si vreo 2-3 lacrimi si dupa imi zic: in timp ce eu stau aici si plang ca proasta x sau y se distreaza.si atunci dau muzica la maxim si incep sa dansez ca nebuna pana nu mai pot laughing

| FanMJJ a răspuns:

Incerci sa te relaxezi ascultand muzica trista, te descarci, iar dupa asculti muzica fericita, si te simti mai bine,winking

| ReveuseKaari a răspuns:

Citesc.

| iuliana1221 a răspuns:

Ascult muzicaa...multa muzuka. daca nu merge incearca sa citesti ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu de obicei imi regasesc linistea compunand versuri.Asa ma descarc si spun tot ce am pe suflet.Nu prea am incredere in oameni si n`ar avea rost sa ma deschid in fata cui nu trebuie.Asa`mi astern pe hartie toate sentimentele si ma descarc.In rest ascult muzica, stau singura, reflectez...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU asculta muzică tristă, e o prostie! Ieşi la o plimbare, poate cu rolele, bicicleta... Joacă un joc multiplayer, citeste...
Uite, vino pe lecturirecenzate.ro O să te relaxeze şi o să te amuze, ai să vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plangi...

| KittyCat_1845 a răspuns:

Mie mi se intampla des chestiile astea ...cateodata colegii imi spun emo kid. e da nu sunt tot timpu asa. ca sunt plina de viata da na ce sa le faci. Eu cand ma simt asa ascult rock, screamo sau ceva trist. ma linistesc. incearca avril lavigne-nobody's home avril lavigne-get over it nevershoutnever-liar evanescence- hello. etc.

Întrebări similare