Poate da as schimba la fizicul meu cate ceva... o operatie de micsorare a nasului de exemplu...asta este singura mea obsesie legata de fizicul meu. o idee daca era mai mic era perfect. dar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si ca nu sufar de malformatii sau altele...ca la urma urmei nu asta e esential. poate ca m-as simti mai bine in pielea mea in unele situatii, atata tot. in ceea ce priveste caracterul si sufletul... le-as lasa asa cum sunt fara sa stau pe ganduri...de fapt mi-as dori sa fiu putin mai emotiva ...@byabb si eu imi doresc sa mai dau vreo 4-5 kg jos da le dau eu...ca acum ale naibii nu prea vor sa dispara @mina... tu esti multumita?
Sunt cam certata cu oglinda Daca as putea schimba ceva, as vrea sa am si eu ochii sanatosi. Detest ochelarii!
Pai...nu prea sunt multumita...as vrea sa am o tunsoare care sa imi placa si sa imi stea bine si as vrea sa scap de cosurile de pe fata si de pete ...cam atat .
sunt perfecta exact asa cum sunt acum cu toate ca am si defecte ( sunt om deci e inevitabil )... ma simt cea mai simpatica fata din lume
Eu as vrea sa am ochii albastri chiar daca acum am ochii caprui, sa fiu blonda chiar daca am parul castaniu si daca ar mai fi si o operatie de micsorare a nasului as fi perfecta... Dar tu ce ai vrea sa schimbi la tine?
Robert160 întreabă: