Intai imi spun ca am sa trec si peste asta apoi incerc sa imi lamuresc ce anume ma ingrijoreaza.Nu ezit sa ma sfatuiesc cu cei apropiati care de multe ori reusesc sa imi alunge temerile si chiar imi dau curaj.Imi mai spun ca "daca altii s-au descurcat o sa ma descurc si eu ca de fapt m-am descurcat si pana acum"!
Mie nu-mi este niciodata teama de viitordar cand ma simt putin ingrijorata(din cauza unui test sau unei teze...)pur si simplu ma gandesc ca"ce-o fi o fi" si muncesc foarte mult ca sa am un rezultat bungandeste mereu pozitiv, lucrul asta te va ajuta enorm, gandeste ca totul va fi bine si straduieste-te ca sa fie exact asa si astfel, nu ai nici un motiv sa-ti fie frica de viitor.
Gandeste-te la prezent...la ce vei face atunci, pe moment! Iar viitor va veni, iar tu fiind preocupata de prezent nici nu o sa-ti dai seama!
Succes!
Nu mi-a fost niciodata teama de viitor, nici n-am de ce sa-mi umplu capul cu temeri asa prostesti.
Ai incredere. Cineva vegheaza intotdeauna. Ai cu siguranta un rost pe pamant, chiar daca nu-ti este clar deocamdata care e asta. Nu-ti mai fa griji cu viitorul si fa ceva ce-ti place in clipa asta.
bebitza întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: