| AnemonaP a întrebat:

Cand trebuie sa-mi fac ghiozdanul seara imi este lene, cum poate sa nu mai imi fie? PS.Nu accect raspunsuri rele sau stupide, FUNDA

Răspuns Câştigător
| CARMENCITA a răspuns:

Imi amintesc de timpurile cand eram la scoala sau liceu si faceam ce faceam ca ajungeam sa-mi fac dimineata ghiozdanul.Iti poti pune de seara ce trebuie sa bagi in ghiozdan pe birou si dimineata le arunci in ghiozdan repede.In mod normal ar trebui ca fiecare elev sau licean sa aiba un dulap la scoala ca sa nu mai care atatea in ghiozdan.Era groaznic cand trebuia sa car treningul pentru ora de sport.Le pui pe birou, dar vezi sa nu uiti ceva. Dupa ce-ti faci temele scoti ce nu-ti trebuie din ghiozdan si bagi caietele pe care ti-ai facut temele.Adica ti-ai facut tema la mate arunci caietul si cartea in ghiozdan si raman celelalte caiete care-ti vor fi mai usor de pus.Eu nu-mi faceam de seara ghiozdanul de cele mai multe ori nu din lene neaparat ci din lipsa de timp, se facea foarte tarziu.Banuiesc ca sti de seara cu ce te imbraci a doua zi.Gandeste-te ca daca-ti faci ghiozdanul de seara vei avea mai mult timp dimineata.Eu la asta ma gandeam si cand puteam faceam ghiozdanul seara.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Puneti o melodie energica de gen house care sa te faca sa sari de pe scaun. Odata ridicata, nu iti va mai fi asa de greu sa te apuci sa iti faci ghiozdanu.
O zi buna!happy

| contesa_9175 a răspuns:

Acelasi lucru mi se intampla si mie cand eram la scoala si de multe ori il faceam doar de gura parintilor seara, asta pana cand mi-am dat seama ca daca imi fac ghiozdanul seara stau cu cinci minute in plus in pat dimineata si nici nu imi uit nimic acasa, cum se intampala deseori cand mi-l faceam dimineata pe jumate adormita si la repezeala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie!laughingDormi dupa amiaza si o sa fi odihnita si nu o saiti mai fie lene sau dormi mai devreme.