Paii primul meu sarut nu a fost asa roamntik si nici cu baitul ca care vroiam eu. Eram intr-o excursie Si am jucat adv si prov siii o fata una dintre cele mai bune prietene ale mele mi-a dat prov sal sarut pe un baiat care jukaa... si asa a fost tot Dar ca sa condimentam putin baitul pe care il iubesc si acum era si el in excursie X_x el vroia sa fee ca mine da eu nu stiam X_x si cand a aflat ca la`m srutat pe acel baiat... X_x Niki acum nu mai vb ca mine serios da asta e viata X_x o sai treaca lui. sper.Aa si dp asta el s-a dus la fosta luii gaikaa care era si ea in excursie ca noii Da al tau cum a fost?
Primul meu sarut a fost la 11 any c un baiat pe care il iubeam enorm(ink il plac) a fost undeva in fata blokului sau, el stand la parter nea vz sh maikasa .A fost frumos deoarece a fost exact cum imi imaginam sh cum vroiam.Pwp Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Vara, seara, 7 iuliiieee:X pe un tub cu baiatul la care am tinut cel mai mult pana acum (prima iubire). care n.o sa uit niciodata
Pai...la mine a fost in scara blocului pe la vreo 11 ani si na copil a fost destul de bine cred
Si la mine a fost cu baiatu la care am tinut cel mai mult. a fost scurt dar cel mai cool.
VanessaVaneeXo întreabă: