Baiatul trebuie sa fie pe placul meu, sa ne intelegem, sa ne respectam si de aici si celelalte.Ma ghidez dupa noroc si circumstante.
Asta dureaza... ceva timp pana sa imi placa de el, sa il cunosc, sa vorbesc cu el, si dupa aceea sa ne intalnim, sa iesim, numar de tel, id, etc
Nu prea procedez, inima mea o i-a razna usor dar lucrurile pe care le fac prima data este sa ma uit la ureci, dinti si unghii, daca imi place si personalitatea ei/lui atunci incerc ceva, daca e frumoasa da' proasta sau frumos da' prost nu are rost
Pai ca sa imi aleg prietenul in primul rand trebuie sa ma placa si el p mine. apoi mai vb, iesim, ne cunoastem mai bine etc. si daca te referi la spect cum ai pus a doua intrebare, nu pot sa zic ca nu ma uit la aspect(prima data), apoi daca e pe gustul meu ne mai cunoastem, dar daca e o relatie cu persoana cu care candva eram doar amici si ak ne-am cunoscut mai bine si il plac, nu ma mai uit si la aspect
Nu suntem animale să facem ritualuri de împerechere. Trebuie doar să o simţi. Dacă ai simţit-o vreodată cu adevărat, sigur nu ai fi pus această întrebare, deci fii răbdătoare!
Simt.la mine a fost dragoste la prima vedere
dar voiam sa vad si altii cum procedeaza
)