In primul rand la comportament apoi la suflet si ultima kestie importanta aspectul... oricum sa fim seriosi toata lumea se uita la aspect iniferent de om. unii tin cont de asta mai mult sau mai putin
Prima oara vad daca pot purta o discutie cu el, dupa ce fel de suflet are apoi la aspectul fizic care este important insa nu la fel ca sufletul
Prima data, doar, il vezi cum arata, pe parcurs iti dai seama de caracter. La amandoua, dar conteaza mai mult caracterul.
Prima data aspectul, normal ca nu iti dai seama ce suflet are doar privindu-l.
Daca am putea privi direct in suflet, ar fi excelent. Prima data la aspect, dupa care intervine modul in care se comporta.
Ma uit intai la suflet deoare el conteaza mai mult ca frumusetea care pe deasupra esti si trecatoare!
Pai pana ce deschide gura te uiti la cum arata, nu? daca il cunosti dinainte, este foarte important comportamentul lui, sufletul. mie mi-i s-a intamplat sa cunosc un tip caruia ii placea de mine si pe mine nu ma atragea dar ne intelegeam super si am zis de ce sa nu incerc...si am incercat si am fost cam 10 luni impreuna.depinde de cum gandeste fiecare persoana
Prima data la aspect, infatisare. Ca intai vezi o persoana, pe urma vorbesti cu ea. Oricat de dragut/frumos ar fi, daca atunci cand deschide gura debiteaza prostii si nu poti purta o conversatie decenta cu el... ii spun "pa" fara sa stau pe ganduri.
"ElenaPwPik a răspuns:
In primul rand la comportament apoi la suflet si ultima kestie importanta aspectul... oricum sa fim seriosi toata lumea se uita la aspect iniferent de om. unii tin cont de asta mai mult sau mai putin "
nu toti se uita la aspect, de exemplu eu. m-am indragostit de el pe mess nici macar nu am vazut vreo poza ca el. diin ceea ce imi spunea, si nu am vrajea vb serios glumea cu me si etc si cand l-am vazut prima data m-am indagostit complet.imi respingeam prietenul cu care eram de 9 luni si pana la urma ne-am combinat, nu stiam ac are masina si altele.
RoryM întreabă: