Sufletul e cel mai important.
De ex daca o femeie are un partener frumos si bine facut dar o agreseaza fizic si alte chestii de genul acesta credeti ca e fericita? Ei bine nu!
Sau daca un barbat bun la suflet, generos... are o partenera frumoasa dar care nu face altceva decat sa isi batat joc de el cand respectivul afla ca nu a fost decat o joaca pentru ea credeti ca e fericit? Ei bine nu!
Nu conteaza numaidecat cum arata fizic cel de langa noi ci cum are sufletul deoarece nimenui nu-i dicteaza aspectul fizic ce sa faca. Toti aratam bine pentru cineva dar sufletul il vad toate persoanele in acelasi mod.
Nu conteaza aspectul fizic!
Eu cred ca prima data cand vezi o persoana, esti atras/a de aspect apoi. ii vezi pe parcurs si comportamentul
Eu incerc sa ma uit si la aspect si la suflet dar mai important ar fi comportamentul, aspectul nu stiu cred ca conteaza mai putin...
Mai mult la suflet. Dacă ai noroc să te căsătoreşti cu ea, atunci sufletul îl vei avea pentru toată viaţa, în timp ce aspectul fizic se va deteriora în timp.
Acum, am invatat sa ma uit mai intai la suflet.Deoarece frumusetea e trecatoare, cine stie poate o sa aiba vreun accident(Doamne fereste) si ramane paralizat.sau fara picioare. Orice se poate intampla cu trupul, dar cu sufletul nu.Mai sunt si exceptii care se schimba radical. dar sunt 1/500. Prima oara trebuie sa comunici cu persoana respectiva, sa vedeti daca va potriviti, sa vedeti ce aveti in comun si ce nu...sunt multe de facut
by daii
Mai intai la aspect, fiindca atunci cand il vezi nu-ti dai seama ce tip de persoana este...insa conteaza si sufletul foarte mult. oricum cei care ati zis faptul ca e mai important sufletul, cred ca daca descoperiti o pers. f buna si chiar nu e gustul vostru nu stiu cat stati langa acea persoana, trebuie totusi sa fie "echilibrat" si din punct de vedere fizic... bafta