Pai.am citi in POPCORN si filmu` se va lansa in restul lumii in luniile martie si aprilie.[ cand apare in Romania nu stiu.]
@Denysuca1997 BA NORMAL ca exista! Daca ai fi fan ar trebui sa stii asta. Au aparut atatea trailere pe net si a avut si premiera la el.
In Romania inca nu are o data de lansare.
Acu e intr'un film a? )
Sper ca niciodata!
Numai gandul ca are si un film ma face sa vomit!
Prin martie sau aprilie va aparea in restul tarilor...ca prima data se difuseaza in america si toronto
Ma stiti ce?.
Filmul chiar exista.
Daca nu stiti documentati-va.
Nu stiu sigur cand v-a aparea in Romania.
Sper să nu apară niciodată, mă întreb oare ce vârstă ai de vrei să vezi aşa film.
P. s: Nici nu cred că există filmu ăsta de care vorbeşti tu.
Unii care se cred fani ai lui Justin Bieber ar trebui sa stie ca exista si melodia dar a aparut si filmul Never say Never.Deja a fost lansat in Los Angeles mi se pare ca pe 11 februarie dar sincer nu mai stiu sigur.In Romania? Sigur va aparea tot prin februarie dar nu stiu data
Daca nu iti place JB te rog nu intra pe acest site!(atata timp cat beliebersi nu spun tampenii despre cantaretilor vostri pref., nu spuneti nici voi despre JB. Chiar nu e ok sa va bateti joc! Poate o sa va para rau. Never say never! Exemplul cel mai bun este MichaelJackson:Cati dintre voi la-ti urat acum cativa ani si acum va declarati cei mai mari fani?). Daca iti place te rog spune DA si il vom avea curand in cinematografe! http://www.cinemagia.ro/......-3d-17488/
Cum naiba sa il compari pe Justin Bieber cu Michael JacksonFilmul apare pe 21 decembrie 2012
LOL eu sunt baiat si sunt fan si as vrea sa iti zic ca acum iti rasp in luna august 2011 si tot nu am dat de filmul ala
Patriii întreabă: