Eu ma rog destul de des, aproape in fiecare seara si nu o fac pentru ca asa e bine, ci pentru asa simt. Eu una ma simt foarte bine dupa ce vin de la biserica desi inainte sa plec asa o lene imi este...Dar daca nu merg, ma simt vinovata in fata lui Dumnezeu.
Eu una ma rog lui sa ma ajute in continuare si ii multumesc pentru tot ce imi da : ca nu sunt un copil fara parinti sau fara casa, nu sunt nici bogata dar nici saraca sa traiesc de o zi pe alta, nu trebuie sa muncesc, nu ma bat parintii...practic cand te rogi ii spui ce vrei lui Dumnezeu. Eu una simt ca parca am un prieten care sigur nu o sa spuna mai departe, prietenul care este mereu acolo langa tine, de incredere.
Asta simt eu...dar exista oameni diferiti
Pai de obicei ma rog la sf zilei cand ii multumesc pentru o zi oricat de rea ar fi fost ea.cand am probleme si de fiecare data cand I-am cerut ajutorul l-am primit altfel decat ma asteptam
Poi te referi cand ne rugam la El. Pai ne rugam ca sa ne ajute sa ne dea sanatatea bucurii si toate cele si pentru multumirea pentru ce am primit si ca ne-a fost bine pe pamant.Si ne rugam dimineata si seara eu numai seara depinde nu e obligatoriu sa te rogi si dimineata. Funda?
Normal ar trebui sa ne rugam cand ne trezim si sa ii multumim LUI D-Zeu ca nea mai lasat in viata,dup sa-i multumim pentru mankare ca avem cu ce sa ne hranim,sa multumim ca avem un camin unde esa stam,sai multumim pentru tot ce nea dariut,si dup aceea trebuie sa ne recunostem pakatele in fata lui,El stie totul dar vrea sa auda din gura noastra ca recunostem pakatele noastre,sa ii cerem ce vrem,desi el stie de ce avem nevoie noi si ce facem! nu trebuie sa ne rugam numai atuncea cand avem probleme, trebuie sa ne rugam si cand ne este bine trebuie sa ii multumim ca ne este bine, trebuie sa ne rugam! in fiecare zi trebuie sa il slvaim!
Eu unul nu pot sa spun ca ma rog in fiecare zi,desi ar trebui,pentru ca am dc sa ii multumesc,pentru sanatate,camin,viata, familie, si multe altele.