| Asdfghjklasdfghjkkl a întrebat:

Cand viata este dura si cand vezi ca totul este imposibil, mai poti sa rostesti cuvantul optimism? Cine imi da definitia vietii? Ii dau funda celui ce s-a exprimat din suflet.

Răspuns Câştigător
| GirltoxikTH a răspuns:

Sincer cand ai o groaza de intamplari negative sau cand treci peste multe greutati imposibil de trecut peste ele, cateodata simti ca te coplesesc si renunti cateodata ti se pare ca viata e fara sens si parca nici nu mai ai de ce trai. viata nu cred ca are o definite anume nu poti explica sau da definite la viata, nu incerca sa gasesti raspunsul oricate filozofii ar fi pe lume nu poate da definitie, cred ca singurul care stie cu adevarat este Dumnezeu. aper ca ti-am fost de ajutor PS am raspuns din tot sufletul meu SI nu vreau neaparat o funda stupida ma bucur ca te-am ajutat

7 răspunsuri:
| sunetul a răspuns:

E un joc.

| Asdfghjklasdfghjkkl explică:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre, chiar va apreciez gestul de a-mi raspunde din suflethappy

| ChristineChiflă a răspuns (pentru Asdfghjklasdfghjkkl):

Și noi, sau doar eu, îți mulțumim(esc) pentru întrebare. Dacă nu o puneai, nu ne/îmi deschideai ochii. happy

| Asdfghjklasdfghjkkl explică:

Nu ai pentru ce ChristineChiflă. A fost din pura curiozitate si vad ca multi pot vedea viata intr-un fel anume.happy

| kissyou a răspuns:

Viata este cea care are toate culorile cu care tu o pictezi, cea care detine toate emotiile pe care tu le simti si nu in ultimul rand viata este cea care prin suflet stie sa impartaseasca iubire infinita tuturor celor la care ai tinut, la care tii sau la care vei tine :X

| ChristineChiflă a răspuns:

Viaţa înseamnă evoluţie. Dacă încetăm să mai creştem, fizic şi spiritual, suntem ca şi morţi.

| Mellizza a răspuns:

Viata... Hmmm thinking Cateodata putem trai fara sa ne gandim la ea, stii a iti trai viata e un lucru rar, majoritatea oamenilor doar exista, si se inchid in ei doar pentru ca unele lucruri se arata la prima vedere imposibile! Ea este exact cum vrem noi sa fie, si nimeni nu ne obliga sa fim intr-un fel anume... cu toate ca multi depindem de alte persoane! Mdaa. Viata, uneori raspunsul alteori cea mai mare dilema! [Oricum, ar trebui sa ne ghidam viata dupa motto-ul Keep calm and carry on! Da, chiar ar trebui! ]

Întrebări similare