| Altair22 a întrebat:

Cand vin sarbatorile... MARE dilema MARE laughing

Why? Ei bine, am sa postez si eu o intrebare care cre' ca a mai fost postata de n ori : " Ce cadou sa-i iau prietenului meu? "

Insa problema aici este alta: ziua lui este chiar in pragu' sarbatorilor de iarna ( pe 21 dec.) straight face Unii ziceau sa fie un singur kdou, altii, sa fie 2. Ok, si eu ce sunt aici? Bancomat? laughing

Eu una m`am gandit sa fie UN singur kdou ( insa astept cu mare placere si parerile voastre happy ) insa nu prea stiu ce ar putea sa "contina".

Sarbatoritu' este un adolescent care implineste 17 ani. Are o fire dinamica si energica si >: o fire foarte pasionala - desi o cam ascunde ca sa nu para bleg laughing este si pasionat de masini ( e tare simpatic cand incepe sa imi spuna de fiecare componenta a motorului si care ce face laughing )

Ei bine, iar am ajuns sa scriu o epistola...

Astept parererile voastre happy Va multumesc mult de tot!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Parerea mea este sa iei doua cadouri. Unul cu pret modic insa cu valoare sentimentala mare, ceva care sa ii aduca aminte de tine si de faptul ca il iubesti, ceva de pastrat amintire. Al doilea cadou sa fie ceva ce ii poate fi de folos cum ar fi un parfum sau o bluza.

3 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Depinde si de cati bani dispui tu. Eu i`as cumpara o macheta de masina, interesanta. Cred ca i`ar placea, mai ales daca e pasionat de masini. altceva... poti sa ii mai cumperi un DVD cu un film pe care stii sa si`l doreste mult, sau un CD cu trupa preferata. Daca vrea sa invete ceva anume(ex: fotografie, jurnalism, programare, etc), ii poti cumpara o carte tehnica si o sa ii fie de ajutor in procesul lui de invatare. De asemenea poti sa ii iei fular si manusi, daca stii ca poarta, ca tot vine iarna. In rest, nu stiu ce ii mai poti lua... cum am spus, depinde si de bugetul tau. Ii mai poti lua o carte frumoasa, beletristica ma refer, dar ma indoiesc ca o sa citeasca. Baietii, in general, nu prea o au cu lectura.

| Cryssy a răspuns:

Buna. Pai... ai putea sa ii cumperi o bluza, o rama foto in care sa pui o poza cu voi doi si care sa va trezeasca multe amintiri placute (sa fie facuta pe o data speciala). Ceva simbolic. nu stiu. si eu am aproape aceeasi problema dar m-am cam decis.Numai bine!

| Altair22 explică:

Am uitat sa mentionez ca suntem de 10 luni impreuna.hee hee