Pana acum au aflat cat de mult isi doresc romanii sa vina, dar nu dau niciun semn. Nu cred ca vor venii in urmatorii 2-3 ani, asa ca daca doresti sa-i vezi iti recomand sa te duci prin tarile unde au ei turnee.
Precum madona...adica ea este la sfarsitul carierei... ea o sa vina doar anul acesta pentru ca nu mai este asa d scumpa invitatia ei...deci...eu cred ca si tokio hotel o sa apara prin ro peste 2-3 ani...oricum...au cazut in topuri
Nu se stie, in cadrul unui interviu, afland ca au foarte multi fani in romania au declarat ca o sa vin sa in Romania si in Moldova, nu au spus cand, managerul lor se ocupa de asta. Iti dai seama ca de la vorbe pana la faza de proiect e cale lunga.
Salutare ! Vrem sa va anuntam ca facebook-ul oficial al trupei Tokio Hotel din Romania tocmai a fost creat si avem nevoie de cat mai multa sustinere din partea voastra pentru a le demonstra si baietilor si fanilor din alte tari ca si noi avem fani si ii vrem in Romania.Deci daca esti fan Tokio Hotel si vrei sa-i vezi live dai un search pe facebook si scrie Ich Bin Humanoid.Ne-ai ajuta mult.Multumim anticipat ^^