JB o sa vina in primavara sau vara anului 2011. A declarat chiar el ca va veni aici sa doneze bani orfelinatelor, mai exact sa stranga un orfan in brate. Cel mai probabil o sa si concerteze. sper sa faca asta.Pe degeaba spun unii ca nu are voce, ca are fata de fata etc.chiar nu isi au rostul aceste cuvinte.pe el chiar nu-l ating cu nimic, hai sa fim realisti.nu aveti voi sute de mii de fane in toata lumea, nu luati voi 300. 000$ pe concert, nu mergeti voi in toata lumea.mai bine va abtineti de la comentarii.
Eu cred ca vine findca o declarat la stiri ca vrea sa vina in Romania la cei saraci findca stie cum e caci si el a fost sarac si cersea la biserici dar sa ridicad si nici odata nu uita de trecutu lui si sunt 90%sigura ca vine in Romania si ori unde ar fie eu ma duc sa il vad si o sa-i iau ceva nu stiu ce cred ca sapca sau i rup din jacheta
vad eu dar sper sa vina
Concertul lui Justin Bieber din Romania s-a anulat. Producatorii de la Proton Events, cei care trebuiau sa organizeze concertul au declarat ca au luat aceasta decizie deoarece nu s-au inteles cu autoritatile asupra unor clauze din contract. P.R-ul Michael Hess a sustinut ca nu a mai intalnit asemenea situatii decat in Romania.
Acesta a declarat ca Justin Bieber tot va veni la noi in tara, insa cel mai probabil in luna aprilie., 2011 Concertul va fi unul incendiar, cu lumini si lasere de ultima generatie. De asemenea, fiecare fan va primi o pereche de ochelari 3D, deoarece in tot timpul concertului vor fi expuneri de holograme si imagini tridimensionale.