| AntoniaSmile a întrebat:

Cand vine justin bieber in romania?

Răspuns Câştigător
| robert1239 a răspuns:

Oricand. Daca imi dai funda ii dau un bip si vine.smug

311 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu-mi place jb eeee urat rau imi place snoop dog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vina la vara a dat la stiri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine in luna mai.nu stiu in ce zi din luna.la bucuresti normal...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heii! Madutza! Cum sa nu fie cunscut Justin Bieber in Romania? Are 1. 000. 000 de fani nu 4!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine ma vine oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin eu am crezut ca vi maine dar nu stiu dar eu tot te iubesc si sa stii ca esti cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cautat eu pe google si am gasti ca jb va veni in aprilie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea mult sa vina si... eu chiar il iubes nu pentru faima ci pentru ca are "o inima de aur" sincer din toata inima as dori sa vina in Romania :X :X :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primavara anului 2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

JB o sa vina in primavara sau vara anului 2011. A declarat chiar el ca va veni aici sa doneze bani orfelinatelor, mai exact sa stranga un orfan in brate. Cel mai probabil o sa si concertezelove struck. sper sa faca astalove struck.Pe degeaba spun unii ca nu are voce, ca are fata de fata etc.chiar nu isi au rostul aceste cuvinte.pe el chiar nu-l ating cu nimic, hai sa fim realisti.nu aveti voi sute de mii de fane in toata lumea, nu luati voi 300. 000$ pe concert, nu mergeti voi in toata lumea.mai bine va abtineti de la comentarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca vine findca o declarat la stiri ca vrea sa vina in Romania la cei saraci findca stie cum e caci si el a fost sarac si cersea la biserici dar sa ridicad si nici odata nu uita de trecutu lui si sunt 90%sigura ca vine in Romania si ori unde ar fie eu ma duc sa il vad si o sa-i iau ceva rolling on the floornu stiu ce cred ca sapca sau i rup din jacheta
vad eu dar sper sa vina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles, cred ca 2 ianuarie, habar n-am...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El vine in vara, speram, speram!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I'm Sarah. Hallo Justin Bieber. I love you "Ini Mini.Bie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit undeva ca va veni in 2011 pe 22 august si biletu` costa 100 de euro si daca vrei sa stai langa scena costa 1000 de euro sunt fana mare Justin Bieber sper ca va veni...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai din cate stiu in vara in mai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, ma numesc Cosmina si ador muzica ta.Chiar acum ascult,, love me". Eu sunt un fan mare. Daca vi in Romania sa vi aproape de ludus fiindca ai multi fani acolo. am o vara ca re te adora ea se numeste VANCEA MADALINA CA RE LOCUIESTE IN MEDIAS PA TE IUBESC.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aprilie sau in vara din 2011!kiss
I love you Justin Bieber!:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca prin martie... da nu stiuthinking

da vrei sa te duci?

de unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine vara viitoarewinking stiu eu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit un articol pe internet ca s-ar putea sa vina in aprilie. 2011 bineinteles.a vrut sa vina mai devreme dar s-a amanat concertul.nu stiu din ce cauza.o sa fie un spectacol 3D. uhuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Concertul lui Justin Bieber din Romania s-a anulat. Producatorii de la Proton Events, cei care trebuiau sa organizeze concertul au declarat ca au luat aceasta decizie deoarece nu s-au inteles cu autoritatile asupra unor clauze din contract. P.R-ul Michael Hess a sustinut ca nu a mai intalnit asemenea situatii decat in Romania.

Acesta a declarat ca Justin Bieber tot va veni la noi in tara, insa cel mai probabil in luna aprilie., 2011 Concertul va fi unul incendiar, cu lumini si lasere de ultima generatie. De asemenea, fiecare fan va primi o pereche de ochelari 3D, deoarece in tot timpul concertului vor fi expuneri de holograme si imagini tridimensionale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Euuuuu sunt mare fana. stiu totul despre el.am fost ssi la concert in barselonasiii...chiar cred ca va veni si va ajunge de Paste cam asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci când Elena Udrea vine demachiată pe stradă big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu. Dar este un concurs, pentru concertele lui JUSTIN si daca are mai multe voturi romanaia s-ar putea sa vina. Deci intrati si votati ROMANIA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber comeing in Romania in the next summer. You're ready to saw JB?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind vi in rominia unde te duci justin bieber te iubi

| cineva1992 a răspuns:

Luna asta pe 32 rolling on the floor

| Andrushk_4587 a răspuns:

Well. i have him no tel but if you don't give me the bow...

| funxhouse a răspuns:

Sa speram ca niciodata happy

Întrebări similare