anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand vine Mosu'? In noapte dintre 23 si 24 decembrie sau in noaptea dintre 24 si 25 decembrie?
Voi, cand erati mici unde va gaseati cadourile? Scriati scrisori sau lasati prajituri pentru Mos?
Numai bine!

10 răspunsuri:
| LittleBugsBunny a răspuns:

Intre 24 si 25(pe 25 fiind craciunu) eu pe 24 seara scriam celebra scrisoare catre mosu in care promiteam ca o sa fiu mai cuminte la anul si prajiturile eu le mancam "pe ascuns" ca si asa mosu e gras nu? cadorile le gaseam sub bradul deja golit de bomboane big grin

| SpiidyiLIna3 a răspuns:

Pe 24-25

| Chøço a răspuns:

Vine intre 24-25 decembrie. Eu gaseam cadourile sub bradut. Si da, cand eram mica, ii scriam Mosului, o gramada de scrisori. Nici acum nu mi-a adus ce imi doream de pe listele alea. Nu lasam niciun fel de prajitura.

| Cobra56289 a răspuns:

Intre 24-25 vine moșu cadourile le găseam sub brad scrisori nu am scris niciodată și moșu e destul de gras îl țin la dieta fără prăjituri.

| CheLoo23 a răspuns:

Sincer sa fiu de cand eram mic copil il tot astept pe mos craciun cu o bata ascunsa la spate...asteaptal si tu pe data de 24 spre 25 mai pe la 1-2 dimineata asa dai si din partea mea happy bye

| SimonaCristina a răspuns:

Buna.
Mos Craciun vine in noaptea dintre 24 si 25. Pe data de 25 decembrie este Craciunul, iar pe 24 este ajunul.
Deci, asteapta in seara asta magicul moment! happy
Cand eram mai mica ( pe la vreo 5-6 ani ) ii scriam Mosului o scrisoare lunga, de consumam mina unui pix, dar acum ii las niste briose de casa pe o farfurioara si un pahar cu lapte.
Sarbatori fericite! happy

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Moşul vine între 24 si 25 decembrie. Eu nu scriam scrisori, nu voiam ceva anume. Voiam să mă las surprinsă de Moşu'. laughing
Prăjituri nu-i lăsam, că am doi câini şi ar fi dispărut imediat din farfurie. laughing
Numai bine!

| Madayna a răspuns:

Mosul vine in noaptea dintre 24 si 25, dimineata de Craciun gasesti cadoul. Anul trecut am gasit cadoul sub perna, a fost unul pretios. Nu am scris niciodata vreo scrisoare pentru Mos.

| LetMeHelp a răspuns:

Bună!

În mod normal Moşul vine în seara dintre 24 şi 25 decembrie.
Îmi găseam cadourile sub brad.
I-am scris până la vreo 9 ani, si pana la 10 ani îi puneam mereu prajituri făcute de mama pe 24 decembrie.

Ce vremuri. happy

Numai bine!

| MaliciousDeath a răspuns:

Sub brad.Cred ca scriam si scrisori, lol, dar de obicei ma rezumam la a face niste felicitari pentru parinti.Nimic pentru batran.