| Dove a întrebat:

Cand voi ati trecut din scoala generala la liceu va fost greu sa va despartiti de colegi?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da.Liceul e de departe cea mai oribila perioada din viata mea pana acum.Si inca mai amstraight faceNu exista termen de comparatie intre colegii din generala si cei de la liceu. E ca si cum ai incerca sa gasesti asemanari intre o privighetoare si un serpe

| freehugs a răspuns:

Da mi-a parut rau ca nu mai eram noi "nebunii"
eram in clasa cea noua si ma intrebam unde sunt aici?hee hee
dar cu timpul te obisnuiesti, iti faci prieteni noi, o sa fie ok ai sa vezi
bine ca eu am mai pierdut legatura cu fostii colegi
acum fiecare cu prietenii lui, doar ne mai salutam cand ne vedem
doar cu vreo 3-4 tin legatura si cu astia mai ies p-afara
in rest.asta e straight face

| Ana-Maria94 a răspuns:

Eu chiar anul acesta m-am despartit de ei, am plans o groaza, numa cand ma gandeam ca noi sa mai fim cu totii incepeam sa plang, nu o sa mai fie nimic la fel, dar asa e in viata, acum o sa cunosc colegi noi si sper sa fie la fel de bine.

| Bogdana a răspuns:

Sincer mi-a fost destul de greu, am si planssad. Desi nu am fost prea uniti, am trecut prin multe impreuna.si pe unii dintre ei ii cunosc de la gradinita sau 1-4.Deci iti dai seama...

| Smoke_7892 a răspuns:

Sincer nuhappy imi lipsesc cativa dintre ei... dar in rest:-J

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Mi-a fost greu. A fost normal.Ma obisnuisem sa stau cu ei si mai ales ca eram putini in clasa eram ca o familie.La liceu lume noua, profi noi, totul nou. Dar apoi m-am obisnuit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi este destul de greu pentru ca stau cu gandul ca nu o sa-i mai vad crying( si m-am obisnuit cu ei :X:X:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. mi-a fost si mie foarte greu, in plus am si plans.nu-mi voi uita niciodata colegii pe care i-am avut in generala