| Anonim_7591 a întrebat:

Care a fost cea mai amuzanta intrebare pusa pe acest site?laughing

Răspuns Câştigător
| Ramona4you a răspuns:

Da o fat a intrebat daca este normal sa-si fii inceput viata sexuala la 9 ani ca a facut-o laughing)

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Nici nu trebuie să mă obosesc să îmi imaginez, pe TPU am fel de fel de întrebări stupide chiar în fața mea.
Uite câteva întrebări stupide (ți-aș da link, dar au fost șterse). Te asigur că sunt adevărate.

1. "Intr-o seara ma uitam la domnul mustacila si m-am culcat pe la 11 noaptea, a doua zi m-am trezit cu ameteli si dureri de burta, pot fi insarcinat?"
(da, era un băiat care întreba dacă poate fi însărcinat. Poate i-a pus-o Domnul Mustăcilă, altceva nu pot să îmi imaginez)

2."Am 12 ani si intr-o seara nu aveam cu ce sa ma masturbez si am luat stiloul fratelui meu si mi l-am bagat in vagin si am simtit ca s-a rupt ceva in mine, acum ma doare burta si mi-e frica sa nu fiu insarcinata. Va rog raspundeti se poate ramane insarcinata si de la cerneala?" (săraca de ea)

3."Hei maili te iubesc mult mult si vreau numarul tau de tel plsss sunt cea mai mare fana sper sa mi-l dai" (mai nou TPU este fan-club)

4. Am 14 ani si de revelion am plecat cu prietenu meu la munte si am facut sex toata noaptea si acum mi-e frica sa nu fiu insarcinata. va rog raspundeti se poate?" (întrebare pusă în luna august. La fel, săraca)

5. "Cine are numarul de telefon al lui justin bieber dar cel real plss dau funda" (Doamne)

De fapt, nici nu mă mai minunez, la câte am văzut. E o normalitate să vezi în fiecare zi întrebări despre masturbare cu diverse obiecte, numere de telefon și ID-uri de vedete sau altele. Dacă vrei să te distrezi în seara asta, du-te pe blogul TPU și dă în urmă, la primele pagini, de prin 2008-2009, scrise de fostul administrator, Raluca. Pe acolo vei găsi câteva seturi întrebări șterse(20 pe săptămână), dar Raluca a avut bunul simț să le posteze întâi pe blog. Te crucești, nu alta. Râzi de mori. De fapt, e de plâns, dar mă rog. Uită-te. laughing
Baftă

| diana99999 a răspuns (pentru TeoPT):

Poti sa-mi dai si mie link-ul de la o intrebare amuzanta? ca am cautat o gramada ca vroiam sa mai rad putinwinking merci.o seara buna

| TeooTeo a răspuns:

Daca justin bieber mai este virginlaughing
fudita?love struck

| Anduciu a răspuns:

"Cum sa-l excit pe prietenul meu la scoala?". Am ras zile intregi in timp ce reciteam intrebarea si raspunsurile.

| Giulia_7179 a răspuns:

Ca daca la varsta de 11 ani ii ok sa te dezvirginezi hmm, cum sa isi ascunda unu cicatricele de la taieturile cu lama ca merge la piscina cu ai lui si sa nu-l vada.

| Noonee a răspuns:

Una cu " Vrei sa mergi cu mine sa dam la bucilaughing))?" laughing)

Întrebări similare