Pentru mine 1 iunie. Nu am facut nici o ora. fiind ziua copiilor doamna invatatoare ne-a servit cu cate`o prajitura, apoi a venit doamna pe care am avut`o in clasele anterioare si ne-a servit cu cate o ciocolata, apoi am fost scosi cu totii afara si din partea celorlalte doamne am fost serviti cu alte preajuturi. In aceea zi aveam ora de sport, dupa ce doamnele ne-au servit cu acele prajituri profesorul de sport a venit cu o plasa mare de inghetata. Si apoi tot domnul profesor de sport si-a bagat masina sa in curtea scolii si a dat muzica la maxim si am dansat 3 ori in continu. Si lucrul care a mers rau a fost ca doamna ne-a pus sa dansam cate o fata si cate un baiat. Ce frumoasa a fost aceea zii!
Eu n-am o zi preferata ptc toate sunt cool in clasa a 7 a multa caterinca radem ne simtim bine luam vacanta discoteca si mai ales de 1 iunie acum la padure tot super caterinca distractie odihniti tot prea tare si acum astept vacanta sa vad oare asta cum va fi. oricum vacanta placuta
Pai cand ne-am desaprtit in clasa 8, ca in 4-5 ore toate amintirile le-am depanat
pace:p