A fost haios (pentru mine si restul persoanelor prezente, nu pentru el) cand ne-am dus la el acasa si peste o jumatate de ora au venit toti prietenii lui.
Dupa ce au intrat toti in casa sa ne uitam la un film, a incuiat usa...si unul dintre prieteni ramas in urma tot ciocanea la geam. Fostul meu prieten s-a dus sa deschida dar n-a mai apucat pentru ca si-a primit o usa zdravana in cap.
A fost romantic dupa aceea pentru ca am avut grija de el... saracul, i se facuse ditamai cucuiul.
Vorbisem sa ne intalnim in fata la un magazin.
Eu m-am dus acolo, nu l-am vazut si m-am dus acasa la el si el s-a dus acasa la mine. Nu stiu cum sau daca om fi trecut unul pe langa altul si nu ne-am vazut, dar de vazut nu ne-am vazut.
Ma duc eu acasa la el parintii lui imi spun ca el s-a dus sa se intalneasca cu mine, la fel i-au spui si lui parintii mei, apoi dupa aproape o ora ne gasim si noi prin oras intr-un sfarsit.
Eram intr-un parc.si ne jucam pe iarba si din spate daca te uitai la noi se vedea ca ne sarutam si dupa vreo 20 min vine o femeie si incepe sa strige la noi ca nu ne e rusine ca sunt si copii mici acolo si ca daca vrem sa ne sarutam sa mergem altundeva si noi ne uitam unu la altu si nu intelegeam ce are tipa pentru ca noi nu ne-am sarutat (nu eram inca impreuna.) si ne-am ridicat si am plecat. a fost haios
Odata fusesem la oftalmolog si-mi pusese niste picaturi pentru dilatarea pupilelor. si nu mai vedeam clar. de ex nu vedeam sa scriu un sms sau chetii d genu. si ma int cu el sa iesim si-mi aduce un breloc pe care scria ceva pe ambele parti. si eu il iau si pentru ca nu vedeam ce scrie pe el il bag in buzunar si zic. multumesc eram mai pe la inceput si mi'era aiurea sa'i zic ca'mi citesca ce scrie pe el
AndaAlexandra întreabă:
Mazilu_Carla_1975 întreabă:
Marius339 întreabă: