Poi la o ora de la scoala o profa antipatica care umbla la scoala numa in fuste.noi avand banci vechi.au si margini nasoale.si profa se plimba printre banci si si-a agatat fusta si in loc sa traga usor. a tras ca... si era bine daca era in costumul lui eva. dar nici chiloti nu avea...si se intampla ca imediat dupa ce s-a terminat faza sa rusinat si numa bine ca a aparut si inspectia la ore.si cu directorul.profa sa inrosit.si directorul a inceput sa tipe.si toti elevii din scoala a venit si i-au facut poze.au filmato si toti radeau de ea.si erau mai bine de 100 de elevi
Mam catarat pe un zid din ala pentru. catarare si cand eram fericita ca am ajuns in varf, mi s-au rupt pantalonii in fund si in jur de 30 de oameni au inceput sa rada de mine
Asta e recenta. I-am facut o gluma sefului meu, la el in casa. Am cumparat o "voma" de plastic, si am pus-o jos cand nu era atent, el avand un caine. Cand a observat-o, aproape ca injura cainele, si-a indreptat in prima faza privirea spre castronul animalului intrebandu-se ce dracu a mancat, apoi s-a pregatit psihic, si-a luat servetele si a ingenunchiat langa voma cu pantalonii si pantofii lui "buni", pentru a o strange. cand sa o stranga, observa ce e cam tare, si ca patineaza. a ramas prost. Eu abia ma abtineam, si imediat s-a uitat la mine. Partea cea mai tare a fost expresia de pe fata, am ras toata ziua de el.
Mi s-au intamplat multe, imi amintesc de o tabara prin clasa a 10-a la Vulcanii Noroiosi. Profa care ne insotea tocmai ne explica cat de important e sa fim atenti sa nu alunecam pe lava mocirloasa formata de vulcani. La care eu numai bine pun un pas si pleosc pe burta in mocirla aia. Nu mai zic ca atunci au ras toti colegii mei de mine, dar si cei din alte clase. Plus ca n-aveam haine de schimb, fiindca era excursie de o zi, si m-am dus asa pana acasa. Acum mi se pare amuzant, dar atunci...