| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Care a fost cea mai mare boacana pe care ai facut-o vreodata?
l mine a fostlaughing sa il bag ca capu in zapada p colegu meulaughing ma alergat si m-a prins si ma bagat si el.

Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Cea mai mare boacănă care am făcut-o eu până acum a fost aceea da a-mi înprăștia super-glue pe tot piciorul drept și să nu zic nimic.
Acesta a început să se usuce și bineînțeles a rămas acolo cel puțin o săptămână, fără ca mama să știe. Pe atunci aveam 5 ani.M-am urcat pe vreo 2 scaune să pot ajunge la el.hee hee
Acest secret era între mine și tata. Piciorul meu se lipea de tot și abia îl mișcam.laughing

Pe mine mă amuză întâmplarea!
Numai bine!

3 răspunsuri:
| lololooo a răspuns:

thinking

Mi-am dat foc la par cu bricheta si am avut multe flacari in cap rolling on the floor abia le-am stins, partea nasoala e ca mi-am ars parul si spranceana laughing.

thinking
Am dat odata foc la casa, din greseala. ( Mi-a cazut chibritul aprins pe covor si covorul a luat foc, am chemat pompieri si totu a fost bine paan la urma rolling on the floor )

| zapa1 a răspuns:

Tot asa amuzant a fost si la mine.CU o ora inainte sa plecam de la scola m-am hotarat sa vorbesc cu niste colege sa facem si noi dus unui baiat.Stiind ca doar unul merge singur spre casa am plecat cu 5-10 minute inainte sa se termine ora toate fetele si l-am asteptat laughinga fost super. TOate fetele dadeau cu zapada in el.EU,cel putin imi aminteam toate momentele in care mi-a facut el mie asta.A doua zi la scoal ne asteptau toti baietii din clasa.mai ales pe mine si pe o colega(au aflat cine a avut ideealaughing).iti dai si u seama ce a urmat, dar nu regret nimiclaughinglaughinglaughingas mai repeta experientalaughing

| pufoshenia_7680 a răspuns:

Boacana=>prostie?raised eyebrows ok pai daca prostie ...am lovit-o pe profa' de franceza cu un bulgare in cap (intetzionat)big grin