Am inceput sa cant si sa dansez impreuna cu prietenelee mele pe melodia din mool...asta e una dintre nebunii.a ta care e?
Sincer...au fost o multime.Dar amintesc cateva:
am furat pere la ora 3 dimineata si am fost prinsa de politie (eram cu inca cativa prieteni); dar ne-a lasat politistul doar cu un avertisment.(eram la tara)
i-am tras unui coleg pantalonii jos cu tot cu chiloti(iar eram cu un grup de prieteni,la unul din ei acasa)
am inventat cu vara mea o limba si vorbeam la mare pe ea. oamenii, saracii, se uitau la noi ca vitelul la poarta noua
am condus un ATV si am cazut intr-un sunt
si mai sunt...dar nu`mi vin in minte
Cel mai awsome lucru pe care l-am facut in all my life este ca ca am pus fierul de calcat pe piciorul varului meuPS:Era extrem de incis
Eram la bunici si m'au pedepsit pentru ca am venit acasa la 2 noaptea si pe deasupra mai eram si beata.Eram cu un baiat si a venit cu ATv-ul in fata portii si am sarit pe geam si am plecat cu el. Faza tare e ca bunicii nu m'au prins,credeau ca eu stau linistita in camea mea si citesc
sau
Eram la o prietena si fredonam Parazitii-Arde si era un vers, Arde, uite cum arde,
si prietena mea ma intreaba:Ce arde fata? la care eu :Curu' meu!*ironic*
si ma trezesc cu o galeata de apa in cap
Apoi binenteles ca am iesit in curte si ne'am udat cu furtunu'(era vara si eram la tara)
Sa ma duc aproape beat la scoala
Sa fac caterinca de profa
Ea in loc sa ma certe ea radea ca proasta
da in fine (asa e la sansa a 2 )
Intrebare111111111111 întreabă:
misauratcuviata întreabă: