Acum un an si ceva, jucam carti pe porunci cu prietenii la strand.Am pierdut o singura data si bineinteles ca Stef al meu(am mai zis cat de mult il iubesc si ii apreciez inteligenta?)mi-a dat drept provocare sa ma duc la tipul de care imi placea si pe care il cunosteam si sa ii zic ca sunt pe invers.Am zis ca nu fac asa ceva. Mi-a zis o replica care m-a enervat si m-am dus tinta la tipul respectiv.Saracul baiat, se uita la mine de parca cazusem de pe alta planeta. M-am simtit atat de aiurea, dar pana la urma s-a lamurit treaba. A fost printre putinele situatii in care am dat dovada de curaj
Intodeauna am facut nebunii fiindca intodeauna am facut ce-am vrut si ce-am simtit!
Cea mai mare:sa ma droghez si sa cred ca am sa mor. Sa-i cer profului de muzica tigari si el "Dilimandrito da tu fumezi?", sa-mi intonda pachetul sa iau cate vreau si toate astea tinand cont ca in urma cu jumatate de an voria sa-mi scada nota la purtare.
Am facut multe, dar nu le-as putea spune pe toate. Oricum, fac ce simt! As mai vrea sa-mi fac un tatuaj pe fund cu o initiala si sa fac saruituri cu parasuta-astea la 18 ani. Trebuie sa duc mai departe familia, si tata a facut sarituri cu parasuta.
Bafta.
Din pacate voi tine pentru mine asa zisa, mare nebunie pentru ca este destul de mare pentru a fi povestita in public. Mai face omul nebunii dar unele ies din acest tipar. E, oricum e o amintire pe care o voi avea prezenta mai mereu si e bine. Daor traim din amintiri!
Cred ca cea mai recenta si cea mai mare nebunie care a putut sa imi treaca prin cap si bineinteles so mai pun si in aplicare a fost atunci cand am fugit la mare cu prietenul meu vreo 2 zile si ai mei nu au mai stiut nimic de mine. Cand m-am intros ei au inceput cu intrebari [bine nu mai zic ca au pus politia din oras sa ma caute, dar in fine] si eu le-am zis ca ma plimbam si mi s-au blocat picioarele si nu am putut sa ma misc 2 zile asa ca am stat intr-un loc. Tata a vrut sa imi trag o palmutza, dar si-a adus aminte la timp ca asta ar fi cea mai mare greseala a lui, sa dea in fiica lui favorita [bine si de frica sa nu fac alta prostie ca sunt in stare, ca il cam amenint pe saracul om]
Cea mai mare nebunie a mea a fost atunci am sarit dintr-un copac de la 4 metri.Am sarit direct in zapada... a fost super.
Fac multe nebuni cand sun cu gasca mea de prieteni.cand ne-am jucat iarna fazan pe dezbracatelea. eram langa dani(si acum imi vine sal omor dar atuci i-am umplut vreo 18 frigidere) ca ma inchi de vreo 20 de ri si an ramas in tricou si in pantalonii scurti(pe care i-am avut pe dedesubt).
Pai cea mai mare nebunie a fost sa ma combin cu varamea vitrega fara sa stie ai mei si nici acum nu stiu ca inca suntem impreuna oricum mi se pare normal daca eu o iubesc si ea ma iubeste da ce nu?(am 14 ani si sunt pus pe nebunii oricum)
Alysée întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: