| Rammy24 a întrebat:

Care a fost cea mai mare prostie pe care ati facut-o (la scoala)? Dau funda la cea mai amuzanta!

Răspuns Câştigător
| CrisDdf a răspuns:

Am fumatlaughing

7 răspunsuri:
| sunetul a răspuns:

Era iarna ca acum si eram racit si repiram greu din cauza mucoaselor nazale, intr-o pauza colegi ma tot enerva ca nu stiu ce sa-mi arate.Mau pus sa stau ciuci si sa respir adanc de vreo zece ori apai m-am ridicat si un coleg ma strans usor de gat...(mi sa taiat filmu vreo 10 secunde in care am crezut ca visez)...m-am trezit razand cu tot ce aveam in nas in palme.Colegi erau lesinati de ras.

| NatureSelf a răspuns:

Ce-a mai mare prostie pe care am facut-o la scoala a fost ca m-am gandit sa cer o profesoara de sotie, si nu am facut-osad

| Anon352 a răspuns:

Pentru mine asta e.deci o colega ma enerva de nu mai puteam si m-am dus sa-i dau cu caietu in cap.si ea o fugit afara si eu am stat ascunsa dupa perete sa ii dau in cap cu caietu...si cand s.o deschis usa i.am dat in cap lu profa de tehnoooI don't want to see vaiiI don't want to see deci mi.o fost asa rusineblushing si fac eu: Vai iertati-ma iertati.ma credeam k e o colega ma scuzati ma scuzatilaughing

| CrisDdf a răspuns:

Faza e ca m-au si prins si au aflat si parintii laughing.

| djraresdj a răspuns:

Pai am facut multe prosti, dar ti-o voi spune pe cea mai amuzanta. Noi "shukarii" din cls a 9a ne-am gandit sa facem farse profilor.
1. Profa de romana
i-am pus cerneala pe scaunul de la catedra, dar s-a terminat cam prost pentru ca nu am stiu ca este imbracata in alb in ziua aia, si a ramas cu o pata uriasa de cerneala pe fund, ceea ce a dus la scaderea notei la purtare la 2 dintre colegi.
2. Am scos sigurantele scolii la ora 5 dupa masa( era deja intuneric)
, si nu am facut ore (mai aveam 2 ore), profesorii crezand ca este o pana de curent ne-au scos afarahappy
3. Aruncam cu hartie cu scuipat dupa profi, una ramanandui la prof pe gat
4.Inchideam lumina seara (la ora de desen de la 18-19 orele) si saream toata clasa pe geam (eram la parter), doar unul ramanea ca re aprindeam lumina dupa ce nu mai era nimeni in clasa laughing saraca profa am exasperato.
5. am scos o usa din balamale si doar am rezemato de cotorul usii, noi nu ne-am dat seama ca doamna profesoara tocmai venea si a tras de usa ceea ce a rezolvat o usa in cap doamnei profesoare
6. s*x in baie la scoala
7. jucatul de lapte gros in clasa(e o traditie)
etc.

| Leboss1 a răspuns:

Am sarit de la etaju 15 pe sala d ballaughing)

| Rammy24 explică:

Intr-adevar a lui: Cryss1997 nu a fost amuzanda dar ma uimit.