Eu am primit 1 la Educatie Fizica fiindca nu am fost la ora un semestru intreg (proful nici nu ma cunostea).
Numa una? O.o
Da, bine...
Matematica(2)=))
Fizica(3)
:-?
Aaa si sport 4 ca i-am spart lu' unu' capu' cu mingea:))
Ooops:">
Keep rockin'!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Am luat in a 9a nota 1 la engleza in catalog, pentru ca imi bateam joc de profa, nu-mi faceam temele si veneam si plecam cand vroiam.
Am avut un b o u de prof le tehnologie care ne-a dat test din letii pe care nici nu ni le predase.Am luat 5 dar nu l-a trecut in catalog fiindca am inceput sa plang si sa il amenint ca ma duc la directoare sa ii zic de testul din lectii nepredate la clasa.Eu fiind preferata directoarei...
In cls a 7a iti vine sa crezi profa de biologie mi-a dat nota 1 pentru ca m-a prins cu caietu inchis in banca la lucare si mi-a dat 1 mie si unei colege.dne cat am plans...si au mai fost pe la eng -3 pe la mate 5 la fizica 4 da acum am note bune
5 la istorie. m-a prins profesoara ca nu invatasem oricum, urmatoarea zi aveam tot istorie si mi-am indreptat nota cu un 10 mare si gras. asta s-a intamplat acum vreo...3 ani daca nu ma insel
3 Chimie, Fizica si la un Modul
era sa iau 1 la Germana din cauza ca am scris la lucrare la fel ca o colega si o zis profa ca am coipiat una de la alta si ne-a pus sa dam lucrare din nou si tot la fel am scris aman2 si o zis ca ne da 1 si m-am pus cu ea in gura si nu mi l-a trecut
Cea mai mica nota a mea a fost 2 la fizica deoarece am dat un test din cauza galagiei, iar eu nu am facut mare lucru. Doamna profesoara s-a suparat pe mine si a zis ca as fi meritat un 6 7 dar sa imi fie invatatura de minte si sa invat mai mult, nu am luat 2 pentru ca nu as fi stiut.
4 la franceza pentru. copiat normal trebuia sa imi dea unu dar os inteles domn' diriginte cu aia sa mi-a creasca la 4
si un 3 la mate [ la un test] dar mi-a trecut4
4 la sport.am refuzat sa dau proba. dar nu stiu daca s-a trecut in catalog :d daca nu, cea mai mica a fost 5 la fizica si la mate
Am luat un 4 la geografie pentru ca i-am spus profesoarei ca nu am invatat, dar stiu sigur ca puteam sigur sa iau un 5 sau un 6!
Cea mai mica a fost 9(l-am luat la toate materiile, si am avut si cateva medii de 9, mi-e asa rusine). Glumeam, ce dracu- 2 la fizica ca profai proasta.
4 la geografie imi vedea sa ma dau cu capu de pereti cand tampitul de profu mi-a spus si pe el sa'l omor
Cσσкiє întreabă:
Danyel2002 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: