Poy...am luat 2 la biologie in clasa a-5-a fiindca profa discrimina elevii si eu am ma saturasem de fitele ei si,, am protestat,, impotriva ei.Va dati seama ce greseala am facut? Apoi un 3 la matematica tot in a-5-a pentru. ca trebuia sa dam test si profa intrase in clasa iar eu nu invatasem si am strigat:,,Nu Dam Test, facem PROTEST!,, si s-a apoi a zis ca la ora ei nu ne prostim da cu un accent ciudat si am facea sa rad si am , nu mai puteam de si acum rad cand imi amintesc! Tare faza da nu o doresc nimanui!
4 - mate, ca mi-am uitat caietu de teme acasa (ce-am mai piz. duit)
4 - la fizica ca m-a ascultat si n-am stiut nimic , mai aveam si un 5, dar in final mi-a iesit media 7
ambele note le-am luat sem trecut (sunt in a 8-a)
Lol eu am luat un 3 la desen.Sa va povestesc.Profu nostru arata amuzant intra in clasa se aseaza la catedra isi da caciula jos din cap si spuhe.(Stiu ca-s cel mai urat din scolala).Eu ma ridic si spun.(Din scoala=)0) si mi-o dat 3 dar mi-o iesit media.
Pai cred c 6- la biologie in clasa a 6 a dar aceea profesoara era nebuna la propriu tinea mancare de catei aruncata in masina. Zicea ca noi nu mergem la teste cu toate ca noi venisem de fiecare data. Cand ii duceam o ciocolata zicea" vai draguta pentru mine? nu imi vine sa cred.nu vrei sa o imparti cu colegii tai?" Doamnee era nebuna. Deci eu invatam dar avea ceva cu mine de mereu imi dadea 6
Pa pa te pup:*
Eu am note mari dar la materiile fixe precum fizica, mate si chimie nu ma pricem mai deloc.Da la mate si chimie mai e cum mai e.Am mereu media cel putin 7. Iar acum o sa le am si mai mari pentru ca am inceput sa inteleg mai bine dar la fizica.sunt varza! Asa ca semestrul trecut am luat 3 in test.Dar am trecut cu media 6.
5 la mate in clasa a 5a anul acesta dar un coleg sau o coleg nu precizez numele sa sexul nota 0, 25 noroc ca a avut trei puncte din oficiu
2 la chimie in clasa a 10 sem I...
aveam copiuta scrisa pe un servetel si m'a vazut)
Sal...am luat in catalog un 5 la eng urasc engleza si am luat un 5 si la geografie o urasc si pe asta mai precis pe profa ca toti ii zicem vrajitoare