| Daria a întrebat:

Care a fost cea mai mica nota luata de voi? In ce clasa si la ce materie?big grin

54 răspunsuri:
| DariusXD a răspuns:

5 la mate in clasa a 5a anul acesta dar un coleg sau o coleg nu precizez numele sa sexul nota 0, 25 noroc ca a avut trei puncte din oficiu

| IamTitanum a răspuns:

5 - la muzica in clasa a 5-a laughing ma ascultat din ce nu ne-a predat

| AnnonnimGirrl a răspuns:

La romana, cls a7a-3laughing
Am fugit cu testulrolling on the floorSi mi-a dat 3:p

| Bailey a răspuns:

3 la matematica(geometrie) in clasa a 5 a laughinglaughing
dar a ta care a fost?:d:d

| CiocolataAerata a răspuns:

3 la mate in a 6a ca nu imi faceam temele si faceam si circ la ora. tare laughing laughing) :-p

| monibarbi10 a răspuns:

La isto 4 dar netrecuta a v- a
La romana 7 trecuta a v -a

| virus5381 a răspuns:

3 la romana in a 7-a 4 la teza de mate din a 5-a rolling on the floor. oricum mai mica de trei inca nu am si sper ca pana in a 9-a sa nu am ca nu mai intru la liceu rolling on the floor.

| asdfghjklș a răspuns:

4 la franceza intr-a cincea

| ßΘɱßΘɴίκ a răspuns:

2 teza la mate cls a 7-a ambele semestrerolling on the floor))
si n-am ramas corigentasmug

| l1den a răspuns:

7 romana, mate, slovaca!

| dory_3189 a răspuns:

1

| roberta_9285 a răspuns:

4 la sitorie clasa a7w

| hope2destiny a răspuns:

6 intr`a 6a - tehnologie straight face

| sabilopod a răspuns:

8 teza mate cls 6 sem 1 dar tot mi-a iesit media 9, 50 yeey!+ un 8 la sport cls 6+ cam atat.

| kimmii a răspuns:

La mate clasa a 9a la o lucrare surprizacrying

| PurpleButterfly12 a răspuns:

Poy...am luat 2 la biologie in clasa a-5-a fiindca profa discrimina elevii si eu am ma saturasem de fitele ei si,, am protestat,, impotriva ei.Va dati seama ce greseala am facut? Apoi un 3 la matematica tot in a-5-a pentru. ca trebuia sa dam test si profa intrase in clasa iar eu nu invatasem si am strigat:,,Nu Dam Test, facem PROTEST!,, si s-a sad apoi a zis ca la ora ei nu ne prostim da cu un accent ciudat si am facea sa rad si am laughing, nu mai puteam de laughingsi acum rad cand imi amintescrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorlaughinglaughinglaughing! Tare faza da nu o doresc nimanui!

| Andra_1260 a răspuns:

Sal...am luat in catalog un 5 la eng urasc engleza si am luat un 5 si la geografie o urasc si pe asta mai precis pe profa ca toti ii zicem vrajitoare laughing

| Andra_7621 a răspuns:

3 la geografie clasa a 6-aA semestrul 1

| Vampire_9682 a răspuns:

Netrecuta in catalog - 1 la religie.
Trecuta in catalog - 4 la mate.

| aKadeL a răspuns:

2 la chimie in clasa a 10 sem I...
aveam copiuta scrisa pe un servetel si m'a vazutlaughinglaughing)

| Alyra a răspuns:

Cea mai mica nota luata de mine a fost 8 la romana in clasa a saptea si 7 la mate in a cincea, dar asta nu a fost trecuta in catalog.

| Schmuky a răspuns:

6 -la germana, in a 7-tea

| ıllıllı KaTyıllıllı a răspuns:

3 la geografie (trekuta in katalog) clasa 6A semestrul 1big grin

| ioanamaria56 a răspuns:

La matematica clasa a V-a am luat un opt si la romana in clasa IV-a tot 8 am luat. Sper sa nu fie trecute in catalog.

Întrebări similare