5 la mate in clasa a 5a anul acesta dar un coleg sau o coleg nu precizez numele sa sexul nota 0, 25 noroc ca a avut trei puncte din oficiu
3 la mate in a 6a ca nu imi faceam temele si faceam si circ la ora. tare ) :-p
3 la romana in a 7-a 4 la teza de mate din a 5-a . oricum mai mica de trei inca nu am si sper ca pana in a 9-a sa nu am ca nu mai intru la liceu .
8 teza mate cls 6 sem 1 dar tot mi-a iesit media 9, 50 yeey!+ un 8 la sport cls 6+ cam atat.
Poy...am luat 2 la biologie in clasa a-5-a fiindca profa discrimina elevii si eu am ma saturasem de fitele ei si,, am protestat,, impotriva ei.Va dati seama ce greseala am facut? Apoi un 3 la matematica tot in a-5-a pentru. ca trebuia sa dam test si profa intrase in clasa iar eu nu invatasem si am strigat:,,Nu Dam Test, facem PROTEST!,, si s-a apoi a zis ca la ora ei nu ne prostim da cu un accent ciudat si am facea sa rad si am , nu mai puteam de si acum rad cand imi amintesc! Tare faza da nu o doresc nimanui!
Sal...am luat in catalog un 5 la eng urasc engleza si am luat un 5 si la geografie o urasc si pe asta mai precis pe profa ca toti ii zicem vrajitoare
2 la chimie in clasa a 10 sem I...
aveam copiuta scrisa pe un servetel si m'a vazut)
Cea mai mica nota luata de mine a fost 8 la romana in clasa a saptea si 7 la mate in a cincea, dar asta nu a fost trecuta in catalog.
La matematica clasa a V-a am luat un opt si la romana in clasa IV-a tot 8 am luat. Sper sa nu fie trecute in catalog.