Pai eram la ore la facultate si imi luasem din moll o super fustita si cand m-a scos profu la tabla fusta mea nu stiu cum s-a desfacut si aproape ca picase de pe mine de abia am prins-o si am tras-o pe mine in sus colegii radeau cu lacrimi uni erau pe jos de ras iar eu m-am dus repede la baie de rusine profu se uita mirat dupa mine cu un zambet pana la urechi nu am sa uit nikiodata faza asta
Am dat un vant in timpul unui test la mate cand era super mega liniste si radea chiar si profa! Unii habar n-au de ce s-a intamplat nici in ziua de azi fiindca erau asa de concentrati la test incat au crezut ca a cazut ceva pe jos.
Odata am cazut intr-o balta, iar altadata in 5-8 am varsat iaurtul in capul unei fete.
Am plcat fara sa platesc (am uitat) dintr-un magazinas de cartier.Vanzatorul a iesit pe strada si striga cat il tinea gura sa ma prinda lumea ca am fugit cu marfa fara sa dau banii! Bineinteles ca situatia s-a lamurit in mod amiabil, dar era sa intru in pamant de rusine!
Eram intr-o benzinarie, mai exact la buda, si cand am intrat sa ma spal pe maini, in fata mea erau vreo 3 bosorogi care se uitau suspect la mine. Atunci am realizat ca intrasem in buda la barbati, a fost jalnic, se uitau la mine cu o fata gen Si n-am stiut unde sa fug mai repede
Pai simplu. moment in care m-am simtit chiar penibil.
Am chemat un taxi pentru ca era ziua fratelui meu mai mare si mergeam la coferatarie sa-i cumpar un tort. Am intrat in taxi. ma intreaba incotro? spun la cofetaria " X " si domnul taximetrist ma intreaba cu ce ocazie merg acolo? spun ca doresc un tort. si ma intreaba pentru cine? spun ca pentru fratele meu. Dupa ceva timp se uita bine la mine si spune. "aa. vezi ca te-ai murdarit putin in coltul gurii". pff. "m-am simtit aiurea si-mi venea sa rad. la care domnul " ah'. probabil e de la tort " ahh'.
Totul s-a petrecut in curtea scolii
Un baiat dragut era la cativa metri de mine
Nu-mi puteam deslipi ochii de la el:X
Bun."defilez" cu gratie inaintea lui
Si dintr-o data ma impiedic si cad
Doamne asa rusine mi-a fost
apoi m-am ridicat si tunde-o in clasa
In clasa a 8 a, aveam info, si incepeam devreme, la 11 cred.Eram foarte grabita sa ajung in sala, si pe hol m am intalnit cu directoarea, din greseala am intrat in ea si a cazut langa perete(e micuta de statura). Avea si ochelari, si evident i au cazut lentilele, una in cosul de guni si una langa ea. A fost un moment super penibil.ERa nervoasa, se inrosise toata la fata.Eu nu stiam ce sa fac, cum sa scap din asta, ma si bufnea rasu.
Sau acum 2-3 ani, eram in oras, aveam niste pantaloni mai eleganti putin, albastrii, materialul ff subtire.AM fost la saltele, Sar de 2-3 ori, si de aude dintr o data "prrrr", surpriza mi s au rupt 15-20 cm pantalonii.Nu stiam ce sa fac, era si fff multa lume, mie mi se vedea fundul(aveam si niste chilori cu dantela). L am sunat de urgenta pe tata sa vina dupa mine
Eu ...am luat vaza in care sparsese o colega ouale[adica scosese continutu] dar credeam ca e goala, si i-am dat lu o ft sa miroasa si cand am dat-o in sus a cazut tot pe jos, chestia e ca avm ora cu dirigintelee:-o[si o murdarisem si pe saraca fata!], frate, m-am apucat sa sterg:-&. deci mirosea oribil, si din cauza mea nu am mai facut 30 de min din ora, faza asta nu o sa o uit niciodat'=)
dyenutzadyana întreabă: