Am sa spun din liceu si din scoala.
1.liceu:
un baiat, mia turnat cola in ghiozdan, si eu vroiam sa ma duc la un baiat sa ii zic ceva.imi curgea din ghiozdan coca cola si ziceai ca fac urina (pipi) pe mine.
2.scoala:
vroiam sa ma duc la o colega sa ii spun sa ne luam xrax cu bacon (sunt sigura ca stiti ce sunt alea). asa si am calcat din greseala in gunoi.
:-)) :-))
:-)) :-))
Pai asta s-a intamplat de curand. O fugaream pe una dintre colege ca m-a enervat si am alunecat pe un scuipat si am sarit in sus apoi am cazut. Dar sarisem serios, si cand m-au vazut aia cazand, au inceput sa rada apoi a aparut si acea colega care o fugaream si m-a ridicat iar eu am inceput sa rad, ca sa nu se vada ca m-am suparat.)
Era ora de istorie si ne da buna ziua.Eu aiurita dau buna dimineata... Apoi vine ea la mine si-mi zice,, E ora 12, cred ca a trecut dimineata" la care eu:,, Va rog sa ma scuzati, domnisoara profesoara..."Toata ziua am ras de asta.
Eram in clasa intai si eram la ora de desen, desenam un peisaj de vara cu tempera, iar colegul meu din banca din fata a vrut sa foloseasca culoarea rosie, cand a apasat pe tubuletul de tempera acesta a explodat pentru ca nu era gaurit si el si eu ne-am murdarit pe camasi (pe atunci prtam uniforma) si pe fata numa de culoare rosie iar cand a venit invatatoarea de la wc se ingalbenise la fata cand ne-a vazut pe noi plini de rosu (credea ca ne-am batut)
Au venit niste doctori sa ne faca vaccin. O fata a fugit acasa, unul a sarit pe geam, altul l-a muscat de mana pe doctor.Eram asa ingrozita, deci era ca in jungla acolo .
Mi-a facut vaccinul dupa care m-a luat ameteala si am vomitat in jumatea clasei pana sa mai apuc sa zic ca mi-e rau .
A fost groaznic , acum rad dar atunci nu stiam unde sa ma mai bag .
Cea mai penibila faza a fost atunci cand ma asculta la istorie si eu cand m-am pus pe scaun s-a rupt sudura si am cazut
Cea mai penibila: mmnnn... mi s-au rupt colantii la sport.
inca isi mai aduc aminte
pai...cand eram in clasa 6 ne jucam cu laptele il aveam pe post de mingie, si colegul de langa mine a aruncat laptele foarte repede eu l-am prin tare in mana sa nu imi scape si s-a spart la nivelul bustului
Eram imbracata cu o richie lunga de in ( era vara ) si o colega mi-a dat sa probez niste blugi. a intrat profu de istorie... si m-a scos sa zic lectia la tabla. va dati seama cum aratam cu blugiii pe dedesubt... n-am mai avut timp sai scot!
La mine in clasa un copil a facut pipi pe el in fata clasea )a fost destul de penibil).
dyenutzadyana întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Parisblue întreabă: