La ora de mate in gimnaziu... Profa imi punea mereu 10 dar in schimb ma scotea in fiecare ora la tabla pur si simplu ca sa imi dea cate un exercitiu de sa ma lase muta Si odata nu stiam absolut nimic si nici nu am fost inainte atenta si se cam suparase. Pai atunci a sunat telefonul meu si era melodia de la Rise Against - Help is on the way ca ton de apel. Prietenul ma suna lol Ideea e ca incepea (ma rog era decupata) "Help is on the way. they said, they said " si au inceput cu totii sa rada, inclusiv profa care adauga - Ei bine, ce pot spune e ca tu chiar ai avea nevoie de ajutor si m-am dus la loc din fericire fara vreo nota-minune.
Acum de la unii prieteni.
In clasa a9a un coleg a raspuns in continuu, toata ora lucruri corecte la chimie si la ultimele 5 minute a zis ca il asculta si va lua in considerare ca a ridicat mana. Pai nu a stiut o formula stupida dar fundamentala si zice profa - in mod normal ai lua 2, dar tin cont ca ai mai raspuns deci 3 :O
O prietena de-a mea s-a asezat pe scaun (in gimnaziu) fara sa se uite si elevul de serviciu pusese buretele plin cu apa acolo. S-a facut o pata gigant pe blugii ei, a trebuit sa mearga acasa sa se schimbe...
Astea sunt. mai trecem si prin momente neplacute si pe moment e jenant, dar peste ani radem cu lacrimi amintindu-ne, sau cel putin eu
O zi in care nu zambesti este o zi pierduta!
Eeh, muuulte şi deloc mărunte...
Eu sunt tare neîndemânatică, aşa că am parte mereu de întâmplări penibile fără prea mult efort
Frozen întreabă:
Poinsettia întreabă:
KlaudyaAddha întreabă: