| Siminik a întrebat:

Care a fost cea mai penibila intamplare din viata voastra?

3 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Au fost multe... Dar cea mai penibilă situaşie a fost momentul ăn care un băiat mi-a spus că nu-i genul de băiat care să se afişeze în public/Şi la scurt timp l-am văzut sărutând o fată în văzul tuturor/Suficient de penibilă situaţia?

| BLG a răspuns:

Pai rolling on the floor cand eram mai mik si mai prostanak am fost intr-o excursie impreuna cu mai multi copii de diferite varste.toate bune si frumoase, dar in drum spre casa ne am oprit sa ne facem nevoile(afara fiind intuneric) chiar langa un sunt sau ce naiba era ala, oricum era o apa jegoasa, infecta si urat mirositoare in el.fiind noapte eu nu l-am vazut si am intrat in el, iti dai seama ce penibil ma simteam din cauza ca tot microbuzul era imputitrolling on the floor din cauza mealaughinglaughing si ca toti radeau de minerolling on the floor

| BLG a răspuns:

Si am uitat sa spun ca a trebuit sa imi dau pantalonii jos, vezi doamne ca ii murdaream scaunul lu' ala x( da de mine nu i a pasat ca am mers fara pantaloni fiind acoperita doar cu o bluzalaughing

oricum ce mai conteaza important e ca nu o sa uit niciodata excursia aiabig grinbig grinbig grin