Binenteles cea mai tare nu se uita niciodata, intr-o vara calduroasa, pe un canal aproape de sfantu-gheorghe, intr-o barca micuta faceam dragoste cu prietena, si nu am auzit cum o barca cu turisti trecea pe langa noi, nu aveau motor la barca sa auzim, si culmea era o liniste afara de auzeai musca, si ne-am dat seama doar cand au trecut de noi, toti aveau doar ochii holbati taceau mai rau k musca, aia da patanie care nu se uita toata viata
Cred ca cea mai cool chestie care mi s-a intamplat vreodata a fost intr-o excursie la munte in care am mers cu cu colegii si cu proful de religie... n-am cuvinte... ce pot sa zic...am fumat pentru prima data... o colega de-a mea a baut aproape o sticla intreaga de vin si s-a facut manga(faza tare :dupa aceea a vomitat tot ) am varsat bere pe parchet...am fost la partie... a fost misto...nicioadta nu cred ca o sa uit
Sa o spun pe prima mare intamplare din viata mea: La varsta de 5 anisori.al meu bunic. mi-a inmanat o sticla de 0, 5 de bere pentru a avea grija de ea.si .chiar am avut grija de ea. .de sticla. A fost prima data cand am vazut pamantul invartindu'se. de la nivelul solului
Cea mai tare intamplare a fost atunci cand m`am imbatat la majoratul surorii mele si am vomitat...Sora mea din fericire a fost prea fericita si prea ocupata incat sa observe si i-am rugat pe prietenii mei sa nu ii spuna nimic.
AndutzaAndu09 întreabă:
MeAndMe1000 întreabă:
Sno0k întreabă: