| Roxii a întrebat:

Care a fost cea mai tare intamplare care vii s-a intamplat?laughing
cel mai hazliu rasp primeste FUNDOI!
winkinglaughing
:*

7 răspunsuri:
| vivigirl a răspuns:

Cand am dormit la prietena mea cea mai buna. Ma tot enerva ca in timp ce dormea se tot "plimba" prin patu ala si eu mai aveam putin si cadeam din el laughing pana cand m-am intors cu spatele brusc, si am dat un cap de mobila aolooo! laughing) Prietena mea radea intrunalaughing.

Sau tot cu prietena mea (da nu mie mi s-a intamplat ci ei). Cand sa plecam de la scoala, ne luam amandoua la revedere si ea imi tot facea cu mana si in acelasi timp mergea cu spatele...pana cand s-a intors deodata si a intrat direct intr-un stalp.laughing doamne ce am mai ras laughinglaughinglaughing.

| sierjuu a răspuns:

Nu pot sa zic ca a fost cea mai tare deoarece a fost cea mai nasoala / sa incep sa va povestesc / eram micut si singur acasa si sierjuu avea pofta de omleta dar ii era foarte lene sa stea langa tigaie pana se incinge uleiul, asa ca a aprins focul si a pus tigaia pe aragaz si s-a dus sa se uite la desene /era foarte captat de acele desene asa incat a uitat de tigaia pusa pe aragaz, numai bine uleiul s-a incins asa de tare incat a luat foc / tot odata cu uleiul au luat foc si perdelele, era tot o fumigena prin casa si un miros adecvat, dar el nu simtea, cred ca ii placeau foarte mult desenele laughing/din intamplare o vecina de sus de la etaj a observat ca arde tot balconul si a venit repede la usa /usa era inchisa batea tare cu pumnii /sierjuu iese din camera dar nici macar nu a fost curios sa se uite in dreapta unde era focul in toi, el s-a dus la usa aia fiind chiar langa usa de pe care iesise / s-a lipit cu urechea de usa, era speriat ca doar femeia batea cu pumnii, la care intreaba " cine e?" / de pe partea cealalta femeia striga "deschidee ca ardee!" /si asa a facut sierjuu balconul scrum dar cu mult noroc centrala nu a bubuit si el inca supravietuieste laughing asa ca va recomand sa nu va uitati la desene cand vreti sa gatiti :p

| NoName0206 a răspuns:

O data cand veneam din Maramures(ca mno am fost in excursie cu scoalalaughing ) o colega de-a mea a inceput sa rada da' tarelaughing si nu se mai putea opri si tot radea asa si asa o bagat o tranta'laughing pe jos prin microbuzlaughing si tot se rostogolea pe acolo pe joslaughing parca era drogata si mno la un momendat s-a mai potolit si eu ascultam muzica la mp3 si ea ma striga din spate : "Mariuuussss, Mariuuussss, Mariussssss laughing" eu : "Ce vrei?laughing" Ea :"Nimiclaughing Eu nu am zis nimiclaughing)"

Si tot asalaughing)

| NoName0206 a răspuns:

A dalaughing si cand ne-am coborat din microbuz si-o uitatn acolo umbrela si haina si o fugit dupa microbuzlaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergeam pe hol si era intuneric si a sunat telefonul. vrand sa intru in dormitor si raspuzand in acelasi timpvsi la telefon am uitat complet de usa laughing, si am facut un impact cam puternic cu ealaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a fost un moment ft happy dar a fost dragut happy.
Eram la scoala in ora de tehnologie si faceam salata de fructe si noi in loc sa le ajutam pe celelalte fete cu care lucram ne turnam frisca una in gura la cealalta laughing.
Profa se uita ft urat, a zis ceva in genu : Mai copii nu va mai jucati si lucratzi! laughing
Si noi doua am inceput sa lucram si sa le ajutam pe celelalte fete... dupa ce am terminat salata am mancat ft mult si eu si ealaughing.
Cand am scapat de la scoala ne era un pic rau laughing dar muream de ras [ziceai ca suntem drogate] multi colegi si oameni ne intrebau daca suntem surori laughing eee dar aveam aman2 pantaloni negri, geci la fel si ghiozdane la fel love struck.
Cand am intrat intr'un magazin ea imi arata niste fructe si ne uitam la ele si radeam, lumea nu stia dc laughing eh.era secretwinking. Cand eu am vazut prajiturile cu frisca laughing) am zis ceva de genu : Ixy cred ca o sa vomit. si ea : o daaa, si eu laughing.
A fost ft misto aceea zi laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi se duce iubitul sa aduca suc il aduce si intre timp se mai duce inca o data ca sa isi ia tigarile si s-a intalnit cu frasisu care i-a zis ca a vandut televizorul si sa il aduca laughing), si cat vorbeau ei pe acolo pe mine ma apuca doru de televizor si incep sa il butonez de zori.
Cand intra prietenul meu in camera si ma vede cum butonez imi zice sa ma opresclaughing, ma uit putin sceptica si il intreb de ce si cand imi zice ca la vandut am inceput sa radem amandoilaughing).
Deci chiar la fix m-am gasit sa ma uit la tvlaughing.