Pai sa vezi faze tari:
1:eram pe terenul de footbal si stateam la umbra, era vara, si vine unul si ma prinde de dantela de sus a boxerilor de au pocnit si mi s-au rupt.chiar daca a fost penibil toti ne-am amuzat
2:atunci cand o prietena mi-a povestit ca atunci cand era mai mica tatal ei s-a intors de la munca si avea obiceiul s-o bata pe mama ei si atunci ea se ridica din pat si pe la spatele lui l-a muscat de fund de a tipat bietul om si i-a mai lasat si cicatrice pe fund.
3:cand eram mai mica ma uracam pe casa cu fratii mei in lipsa parintilor si cica mesteream acoperisul si dfeodata fratii mei m-au impins si am cazut in nisip, si acum imi amintesc ca radeam in hohote
4:venem cu mama de la biserik si era multa lume si la un moment dat dau sa o tin de mana dar am nimerit mana unei babe, ff amuzant si acum se amuza aia cand ma intalneste
5:cand mi-am spart nasul la derdelus... dureros dar distractiv
si muuuulte altele
Odata dormeam.intr-o excursie.si dimineata la ora 4.eram 6 fete intr-o camera.baieti ne-au avertizat ca pe la 4 vin sa ne trezeasca.si noi cu fetele am "invatat" un discurs pentru ei daca chiar vin sa ne trezeasca.si. surpriza. era ora 4 si d-na profesoara cu care am mers in excursie a venit si nea trezit sa vedem nu stiu ce pe geam.noi am deschis ochi si cum era inca intuneric afara credeam cas baieti asa ca am inceput sa o injuram pe d-na profesoara Sa vedeti cum am iesit dupa aia din camera.
Poate ca nu a fost cel mai distractiv. dar dupa aceea doamna profesoara sa apucat de ras.(cand am mers sa luam cina). si ceilalti copii sau apucat de ras noi eram rushinate noah. ce mai noapte
Sunt prea multe... uite un ex: mergeam pe strada cu niste prietene si am ajuns in fata la un cafe bar si langa era un sunt imens una din fete ca sa vada daca is atenta(eram cu capu in nori) ma impinge incet si eu cum eram cu capu in nori am aterizat direct in suntele nu stiau ce sa faca si una a inceput sa rada. aialanta se uita la mine si cand a vazut ca eu rad ca nebuna a inceput si ea sa rada a fost aiurea mai ales ca peste drum era o gasca de baieti draguti
Eram la sport si eram in aparare si doua colege de-ale mele
una mahalagioaca(lory) iar una blonda cu ochelari(diana) se certau.si l-a un moment datlorena face un balon cu guma si nsuh cum ii zboara guma aleia pe ochelari iar eu cum radeam de ele
nu eram atenta si am trezesc cu o minge in cap si cad in fund
alta faza:
ora de geografie:grupu vesel in actiune
profu ne muta in fiecare colt al clasei cate una
fiecare aveam porecla
era unu emonel si nu stiu cum am aterizat in banca cu el
iar profu face la mine"-hey nu-ti draga vezi sa nu iti puna emonel linia sub fund si tie!"etc...glume de 2 bani deale lui
iar in pauza vb pe hol al tel si eram in capatul holului si profu in celalalt capat si striga la mine" hey nu-ti draga vezi sa nu te manance masculu"
si au auzit majoritatea profilor si al ora ma intrebau
sau ora de bio
il fac pe un coleg ipotent iar profu crede ca l-am facut pe el si am da afara de la ora apoi vine directoarea si am intr cum am putut face asa ceva
Pai uite povestea de care au ras colegele mele: eram prin clasa a7a si jucam handbal, iar eu stateam in poarta. In timp ce ambele echipe erau la poarta adversa, cel mai nebun din clasa venea in mare viteza spre mine. Nu l-am bagat in seama. Ajunge langa mine si ne uitam unul la altul. O secunda i-a luat sa imi traga pantalonii pana in vine si sa o ia la fuga spre locul din care a venit, iar eu sa raman in chiloti (prima mea pereche de tanga) in sala de sport, in timp ce aia de pe banca radeau de se tavaleau pe jos, eu nestiind cum sa-mi ridic mai repede pantalonii .
Aa.ar fi multe. dar din cate imi amintesc: la football: odata jucam noi acolo, si era egal, ne mai trebuia un punct sa catigam, iar eu ca sa fac pe desteapta ca eram singura fata din echipa, m-am dus si am luat mingea unuia, si fiind asa mandra de reusita mea, am fugit cu mingea, nu ma prindea nimeni:X:X si mandrace eram, am dat cu ea fiz la mine in poarta asa ma pierdut un meci si m-au dat aia afara. altadata, tot la football, eram eu cu o prietena si in rest doar baieti si s-au hotarat sa ne dea afara ca venisera alti baieti si vroiau sa ii bage in echipa, pai nu m-am lasat de loc, dadeau cu mingea in mine si eu le-am luat-o am aruncat-o, si apoi m-au fugarit, ne-am luat la injuraturi, eram moarta de nervi, pai sa ne dea afara doar ca suntem fete? si apoi am plecat ca venisera sa ne bata altceva,,, pai cand era profa de mate se anul` trecut la wc, si niste colege au vazut o tzigla cazuta pe acolo, si i-au dat cu ea in camera ca wc-ul s-a auzit un auuu! si acolo am cazut jos de ras,, asa ar fi multe dar nu mi le amintesc.:X
Pai...
1.alaltaieri am mers la baie si era bagata masina de spalat in priza, iar eu oarba cum is m-am impiedicat asa de tare de cablu ca am scos priza si tot blocu o ramas fara curent ups...in bezna nu puteai sa vezi nimic, dar puteai sa auzi: "tu cretino, tu proasto, tu desteapto... ce ai stiut face?"
2.in ora de religie un coleg nu era la banca lui si face profa: "cristi, unde tie locul?"... iar o colega :"in jungla"
3.cand aveam un an, mama mea ma filma.eram in pat, iar tata scutura patul pana am cazut in cap intotdeauna cand ma uit la caseta mor de ras
si muuuuuuulteeee altele
princessmary întreabă:
ByaNca26 întreabă:
Ade întreabă:
TяαfιcAnTaDєIυβιЯë întreabă: