Eram cu o prietena intr-o cafenea si beam o ciocolata calda parca. Si intra deodata un tip super. N-aveai ce sa comentezi la aspectul lui. Cand l-a vazut, prietena mea a ramas automat blocata de parc era in transa. Am strigat-o in soapta. Nu mi-a raspuns. Era cu ochii pe tip. O mai strig odata, acelasi rezultat. M-am enervat si, desi nu-mi sta in fire i-am dat una-n cap. Atunci a tresarit si mi-a zis tare "Stai fata, nu vezi ca ma uit la ala?"... Tipu a auzit-o si a iesit razand din cafenea si ea a ramas cu ochii belitzi. Evident ca am plecat si noi dupa aceea pentru ca ne era prea mai rusine
Pei.eram cu mai multi prieteni.(vara) si erau mere intr-un pom.si-o colega s-a urcat sa dea mere.(toate eram in fuste).si.cand a vrut sa coboare ia ramas piciorul blocat statea cu picioarele in sus si fusta ii era cazuta si acum mai stiu ca avea chilotei cu ursuleti
Pai...ne aflam intr`unul din centrele comerciale din Buc. si o tipa din gasca noastra primise de la prietenul ei un trandafir. Faza amuzanta a avut loc atunci cand Andreea o alta fata din grup, deranjata de spusele unuia dintre baieti, a luat trandafirul si i`a dat in cap acestuia... ideea e ca toate petalele trandafirilor au zburat
Cand a luat lapte in gura si l-am facut sa rada, apoi laptele era prin toata bucataria. A fost ceva de genul: Cine vrea sa vada gaina " cotcodaaaac" si apoi laptele sia facut lipeata cu faiantza .