| princessmary a întrebat:

Care a fost cel mai distractiv moment al unui prieten de al tau?

Răspuns Câştigător
| AdeLina a răspuns:

Eram cu o prietena intr-o cafenea si beam o ciocolata calda parca. Si intra deodata un tip super. N-aveai ce sa comentezi la aspectul lui. Cand l-a vazut, prietena mea a ramas automat blocata de parc era in transalaughing. Am strigat-o in soapta. Nu mi-a raspuns. Era cu ochii pe tip. O mai strig odata, acelasi rezultat. M-am enervat si, desi nu-mi sta in fire i-am dat una-n cap. Atunci a tresarit si mi-a zis tare "Stai fata, nu vezi ca ma uit la ala?"... Tipu a auzit-o si a iesit razand din cafenea si ea a ramas cu ochii belitzi. Evident ca am plecat si noi dupa aceea pentru ca ne era prea mai rusinelaughing

3 răspunsuri:
| mada12 a răspuns:

Pei.eram cu mai multi prieteni.(vara) si erau mere intr-un pom.si-o colega s-a urcat sa dea mere.laughing(toate eram in fuste).si.cand a vrut sa coboare ia ramas piciorul blocatrolling on the floor statea cu picioarele in sus si fusta ii era cazutarolling on the floorlaughing si acum mai stiu ca avea chilotei cu ursuletilaughing

| cocolina a răspuns:

Pai...ne aflam intr`unul din centrele comerciale din Buc. si o tipa din gasca noastra primise de la prietenul ei un trandafirhappy. Faza amuzanta a avut loc atunci cand Andreea o alta fata din grup, deranjata de spusele unuia dintre baieti, a luat trandafirul si i`a dat in cap acestuia... ideea e ca toate petalele trandafirilor au zburatbig grin

| MihaLoveYou a răspuns:

Cand a luat lapte in gura si l-am facut sa rada, apoi laptele era prin toata bucataria. A fost ceva de genul: Cine vrea sa vada gaina " cotcodaaaac" si apoi laptele sia facut lipeata cu faiantza laughing.